fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PSPV d’Almassora reclama potenciar l’activitat econ貌mica local durant les Jornades Parlament脿ries

El PSPV d’Almassora reclama potenciar l’activitat econ貌mica local durant les Jornades Parlament脿ries

El Grup Municipal Socialista d’Almassora s’ha reunit aquesta vesprada amb les diputades auton貌miques Concha Andr茅s i Savina Escrig en el marc del programa Jornades Parlament脿ries, una trobada de treball al que tamb茅 han assistit empresaris locals.

La primera tinent d’alcalde d’Almassora, Merche Gal铆; i els regidors d’Ocupaci贸 i Cultura, Santiago Agust铆 i Isladis Falc贸, respectivament, han compartit les principals reivindicacions de la localitat per a dinamitzar l’activitat econ貌mica.

Gal铆 ha dirigit aquesta trobada en el Sal贸聽dels Llauradors de CaixAlmassora. En finalitzar la reuni贸 de treball, la delegaci贸 es dirigir脿 a l’escola taller de l’avinguda Jos茅 Ortiz per a con猫ixer com funciona un dels motors de l’ocupaci贸 local. De fet, aquest enclavament ser脿 objecte d’una ambiciosa reforma valorada en 100.000 euros en ser la inversi贸 m茅s votada pels ve茂ns dins del projecte de pressupostos participatius.

Segons ha traslladat Gal铆 a les diputades auton貌miques, 鈥渁questa trobada ha de servir perqu猫 el teixit comercial d’Almassora conega de primera m脿 com treballa el partit i puga confiar les seues propostes i preocupacions de la forma m茅s r脿pida i transparent possible鈥.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.