fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PSPV de Cabanes proposa l’ampliaci贸 de l’escola municipal infantil de 0 a 1 anys per al pr貌xim curs escolar

El PSPV de Cabanes proposa l’ampliaci贸 de l’escola municipal infantil de 0 a 1 anys per al pr貌xim curs escolar

La portaveu socialista sol路licita en el ple l’extensi贸 d’aquest servei per a facilitar la conciliaci贸 de la vida laboral i familiar. Explica que actualment els pares han de portar als seus fills a poblacions ve茂nes o cercar a gent que els cuide mentre ells treballen, i defensa que amb una xicoteta distribuci贸 de l’espai actual de la guarderia seria possible donar resposta a aquesta necessitat local.

La portaveu del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Cabanes, Virginia Mart铆, va proposar en el ple celebrat ahir l’ampliaci贸 de l’escola municipal infantil de 0 a 1 anys per al pr貌xim curs escolar 2016/2017 amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat que pares i mares tenen per a poder conciliar millor la vida laboral amb la crian莽a dels fills.

Mart铆 va justificar la proposta dels socialistes en qu猫 “ve茂ns del nostre poble s’han posat en contacte amb nosaltres perqu猫 siguem la seua veu i posem damunt de la taula del ple municipal la necessitat que tenen que l’escola infantil municipal amplie els seus serveis i es creu una aula per a xiquets entre 0 i 1 anys”.

La portaveu socialista va assenyalar que Cabanes disposa actualment de dues aules, una per a xiquets d’1 a 2 anys i una altra per a xiquets de 2 a 3 anys, per貌 “el problema que tenen molts pares, per no tenir aquesta tercera aula per a xiquets de 0 a 1 anys, 茅s que han de portar als seus fills a altres poblacions ve茂nes, com la Vall d’Alba o sa Pobla, on les seues escoles infantils s铆 compten amb aquest servei, o es veuen obligats a cercar a gent que li’ls /els hi cuide mentre ells treballen”.

El PSPV de Cabanes considera que fent una distribuci贸 dels espais es podia tenir la tercera aula. Segons Mart铆, actualment existeixen dos banys per al personal docent per貌 nom茅s s’utilitza un. “El que proposem 茅s que el bany que no s’usa es convertisca en magatzem i l’actual magatzem siga condicionat com a nova aula per als menors d’1 any. L’煤nica cosa que seria necessari 茅s substituir la finestra actual per una altra m茅s gran”, va detallar la tamb茅 diputada provincial.

Finalment, la dirigent socialista va indicar que la Conselleria d’Educaci贸 “demana que en les escoles infantils es dispose d’una zona de reuni贸 per al claustre dels mestres, de la qual ja es disposa, aix铆 com una zona de magatzematge, que es pot tenir simplement realitzant una distribuci贸 de l’espai actual, per la qual cosa sense fer pr脿cticament obres ampliar铆em el servei actual de guarderia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.