fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PSPV impulsa un banc de bones pr脿ctiques per a compartir idees de gesti贸 municipal

El PSPV impulsa un banc de bones pr脿ctiques per a compartir idees de gesti贸 municipal

El secretari general de la comarca, Juan Miguel Salvador, destaca que aquest 茅s un clar exemple que marca la difer猫ncia en la forma de governar de l’esquerra.

Els socialistes de la prov铆ncia de Castell贸 han celebrat aquest mat铆 una jornada a Xilxes on disset municipis de la Plana Baixa han participat en l’intercanvi d’experi猫ncies de governs locals progressistes amb l’objectiu d’afavorir la creaci贸 d’un banc de bones pr脿ctiques de govern.

El secretari general del PSPV-PSOE en la citada comarca, Juan Miguel Salvador, ha assegurat que amb aquesta iniciativa “pretenem diferenciar la diferent forma de governar de l’esquerra, posar en valor la gesti贸 dels socialistes i compartir idees i reflexions que servisquen de base per a perfeccionar i enriquir les din脿miques de govern en l’脿mbit municipal”.

Salvador ha explicat que des del PSPV-PSOE “entenem per bones pr脿ctiques socialistes qualsevol actuaci贸 duta a terme per una administraci贸 local progressista i d’esquerres que millore significativament una situaci贸 insatisfact貌ria o signifique la creaci贸 de serveis p煤blics beneficiosos per als ciutadans”.

Entre les idees que s’han proposat aquest mat铆 per part d’alcaldes i alcaldesses de Borriana, *Alqueries, la Vall d’Uix贸, Onda, Almenara, Alc煤dia, Tales, Xilxes i Nules, calen destacar propostes com l’obertura dels ajuntaments els dissabtes, creaci贸 de biblioteques virtuals, llibres de text gratu茂ts, plans de rehabilitaci贸 locals, promoci贸 de la lectura en la inf脿ncia, dinamitzaci贸 dels espais p煤blics o altres relacionades amb les infraestructures i l’impuls a l’ocupaci贸, entre unes altres.

Finalment, Salvador ha subratllat que les reflexions que s’han compartit en aquesta jornada “tamb茅 serviran perqu猫 els companys en l’oposici贸 poden reivindicar aquestes accions per als seus pobles mitjan莽ant mocions”.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.