fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PSPV impulsa un banc de bones pràctiques per a compartir idees de gestió municipal

El PSPV impulsa un banc de bones pràctiques per a compartir idees de gestió municipal

El secretari general de la comarca, Juan Miguel Salvador, destaca que aquest és un clar exemple que marca la diferència en la forma de governar de l’esquerra.

Els socialistes de la província de Castelló han celebrat aquest matí una jornada a Xilxes on disset municipis de la Plana Baixa han participat en l’intercanvi d’experiències de governs locals progressistes amb l’objectiu d’afavorir la creació d’un banc de bones pràctiques de govern.

El secretari general del PSPV-PSOE en la citada comarca, Juan Miguel Salvador, ha assegurat que amb aquesta iniciativa “pretenem diferenciar la diferent forma de governar de l’esquerra, posar en valor la gestió dels socialistes i compartir idees i reflexions que servisquen de base per a perfeccionar i enriquir les dinàmiques de govern en l’àmbit municipal”.

Salvador ha explicat que des del PSPV-PSOE “entenem per bones pràctiques socialistes qualsevol actuació duta a terme per una administració local progressista i d’esquerres que millore significativament una situació insatisfactòria o signifique la creació de serveis públics beneficiosos per als ciutadans”.

Entre les idees que s’han proposat aquest matí per part d’alcaldes i alcaldesses de Borriana, *Alqueries, la Vall d’Uixó, Onda, Almenara, Alcúdia, Tales, Xilxes i Nules, calen destacar propostes com l’obertura dels ajuntaments els dissabtes, creació de biblioteques virtuals, llibres de text gratuïts, plans de rehabilitació locals, promoció de la lectura en la infància, dinamització dels espais públics o altres relacionades amb les infraestructures i l’impuls a l’ocupació, entre unes altres.

Finalment, Salvador ha subratllat que les reflexions que s’han compartit en aquesta jornada “també serviran perquè els companys en l’oposició poden reivindicar aquestes accions per als seus pobles mitjançant mocions”.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.