fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PSPV-PSOE d’Alcalà denúncia que el PP aposte por la “inestabilitat i temporalitat” de la brigada municipal

El PSPV-PSOE d’Alcalà denúncia que el PP aposte por la “inestabilitat i temporalitat” de la brigada municipal

La regidora del grup socialista municipal Tina Arnau critica que l’alcalde mantinga vacants dues places fixes.

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert denúncia que l’equip de govern del Partit Popular aposte per la “inestabilitat i temporalitat” de la brigada municipal, ja que “ens ha transmés la decisió ferma de seguir deixant vacants dos llocs de treball estables, i seguir nodrint la brigada municipal amb només els Plans d’Ocupació, que duren uns pocs mesos”.

La regidora socialista Tina Arnau explica que són places “realment necessàries” per a completar “mínimament” les necessitats del Departament de Serveis de l’ajuntament i “necessàries per a tindre una mínima estructura per a assolir i donar resposta a les necessitats bàsiques d’un poble de les característiques del nostre”.

“No obstant això, l’equip de govern de Francisco Juan ha decidit que el millor per a tots i totes, és que es queden així, vacants”, ha afirmat.

Arnau ha assenyalat que els Plans d’Ocupació “són necessaris per a reforçar la plantilla amb temporades de gran volum de treball però, no és incompatible amb ocupar estes places que s’han quedat buides per jubilació dels anteriors treballadors i que estan contemplades a l’estructura del planter de l’Ajuntament”. “Ens pareix una llàstima i bastant incomprensible que el Govern del Partit Popular deixe passar l’oportunitat de no ofertar-les als veïns i veïnes”, assegura la regidora socialista.

Per a Arnau, “l’equip de govern ha decidit deixar passar l’oportunitat d’aportar dos grans beneficis al municipi: d’una banda crear dos llocs de treball estable i de qualitat, que bona falta fan a este poble, i de l’altra, de reforçar el departament de la brigada municipal, que es troba amb només tres persones fixes per a atendre, ni més menys, que les necessitats d’un poble amb dos nuclis urbans i de l’extensió d’Alcalà de Xivert-Alcossebre”.

A més a més, Arnau destaca que “representants sindicals a la mesa de negociació estaven d’acord amb la proposta i remarcaren la situació de la brigada”. “Este tema l’hem plantejat diverses vegades durant els mesos de legislatura a la Mesa de Negociació, on se’ns ha fet saber taxativament que ni tan sols els passava pel cap plantejar-se la qüestió, sense oferir cap argument de pes que justifique la decisió. Per això, el grup socialista va decidir plantejar este tema en sessió pública al darrer ple del 29 de gener i, esperem que s’ho repensen”, conclou Arnau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.