fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PSPV-PSOE tria a Benlloch com a cap de llista a Vila-real

El PSPV-PSOE tria a Benlloch com a cap de llista a Vila-real

La diputada autonòmica Sabina Escrig i el vila-realenc Savaldor Capella són les apostes de l’assemblea local a les llistes a Corts Valencianes i Senat, respectivament.

L’Assemblea local del PSPV-PSOE de Vila-real ha aprovat hui la candidatura socialista a les pròximes eleccions locals, encapçalada per l’alcalde, José Benlloch. La proposta plantejada per l’executiva local i pel candidat ha estat revalidada íntegrament per la pràctica unanimitat de l’assemblea –amb 47 dels 49 vots emesos- i està formada per les següents persones:

1. José Benlloch
2. Silvia Gómez
3. Emilio M. Obiol
4. Sabina Escrig
5. Jesús Madrigal
6. Noelia Samblás
7. Francisco Valverde
8. Miriam Caravaca
9. Javier Serralvo
10. Anna Vicens
11. Alvaro Escorihuela
12. Rosario Royo
13. Diego A. Vila
14. Aida Beteta
15. Eduardo Pérez
16. Ana Torres
17. Pascual Broch
18. Mónica Mañas
19. Juan Luis Sanchez
20. Elena Bernés
21. Miquel Adsuara
22. Mari Carmen Bellmunt
23. Pau Ayet
24. Jordi Monfort
25. Rai Carretero

La secretària general local, Silvia Gómez, i l’alcalde i candidat a la reelecció, José Benlloch, han destacat la vàlua, capacitat i competències de totes les persones que integraran la candidatura municipal, en una proposta que combina la línia de continuïtat amb el projecte actual de govern amb la incorporació de persones de reconeguda trajectòria i solvència professional. “El projecte que vam iniciar en 2011, amb el govern del canvi a Vila-real, no està acabat. Queden molts reptes al davant, moltes coses per fer, empastres del Partit Popular per resoldre, i, fonamentalment, per consolidar este projecte de ciutat generador d’oportunitats, centrat en les persones i que posa, sempre, Vila-real primer. No ens podem permetre ni un pas enrere i, amb esta candidatura, combinem la capacitat de gestió necessària per a fer front als moments complicats que vivim, absolutament demostrada, amb gent nova procedent de distints sectors que, estic segur, contribuiran a fer encara millor el nostre projecte i la nostra ciutat”, valora Benlloch.

Amb este objectiu, la coordinadora d’Alcaldia i secretària general local, Silvia Gómez, serà el número 2 de la candidatura, seguida per l’actual regidor de Territori, Emilio M. Obiol (3), i la regidora i diputada autonòmica, Sabina Escrig (4). L’actual cap de gabinet d’alcaldia, Jesús Madrigal, i la independent Noelia Samblás, responsable de l’àrea municipal de Protocol, completen els sis primers llocs de la candidatura. Els actuals regidors i regidores del Grup Municipal Socialista s’integren en la llista en diferents llocs, en aval de l’actuació realitzada i que queda per completar. L’actual presidenta de l’Associació de Veïns de l’Hospital i secretària d’Organització municipal Miriam Caravaca (8), o la campiona de BTT Aida Beteta (14), també independent, s’incorporen també a la candidatura, que tanca la secretària general de FSP-UGT Plana Baixa Millars, Rai Carretero.

L’assemblea municipal també ha mostrat el seu suport unànime a la vila-realenca Sabina Escrig per a la seua incorporació a la candidatura autonòmica, validant, d’esta manera, la tasca feta a les Corts en els últims anys. També s’ha secundat la proposta del vila-realenc Salvador Capella per a formar part de la candidatura del PSOE al Senat, entre altres companys i companyes validats per a formar de les diferents llistes a Corts Valencianes, Congrés i Senat per la circumscripció de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.