fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El vicealcalde de Castell贸 enalteix el paper de l’UJI en l’acte de lliurament del Premi Canig贸

El vicealcalde de Castell贸 enalteix el paper de l’UJI en l’acte de lliurament del Premi Canig贸

Enric Nomded茅u afirma que “la Universitat Jaume I ha canviat Castell贸 i ens ajuda a canviar-la dia a dia en la direcci贸 adequada”.

El vicealcalde de la ciutat, Enric Nomded茅u, ha sigut l’encarregat de realitzar la laudatio en l’acte de lliurament del Premi Canig贸 que la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) ha atorgat a la Universitat Jaume I de Castell贸 en un acte celebrat en Prada (El Conflent), en el marc d’unes jornades dedicades a l’Eix Mediterrani.

El vicealcalde, que ha acudit convidat per la UCE, ha dedicat unes paraules de lloan莽a a la universitat per la seua tasca durant aquests 25 anys i ha manifestat que “el naixement de la Universitat Jaume I ha marcat la nostra ciutat, ha sigut una revoluci贸 social que no solament ha influ茂t en l’educaci贸 o la cultura, sin贸 tamb茅 en l’arquitectura de Castell贸”.

Nomded茅u, que ha realitzat el seu laudatio a l’UJI no solament com vicealcalde i com a ciutad脿 de Castell贸, sin贸 tamb茅 com a alumne de la universitat, ha manifestat el seu orgull perqu猫 la Jaume I ha aconseguit “un campus integrat, amb una bona gesti贸, magn铆fiques instal路lacions i una excel路lent qualitat del sistema educatiu”.

Per a Nomded茅u, la creaci贸 de l’UJI a Castell贸 ha suposat un rejoveniment de la ciutat “per la pres猫ncia dels estudiants i perqu猫 ha for莽at un canvi en la vida cultural, amb un creixement de l’oferta cultural, per la seua Aula de Teatre, per la programaci贸 del Paranimf, i tamb茅 per la Universitat de Gent Gran, que ha ajudat a canviar la societat”.

Finalment, el vicealcalde i portaveu del govern municipal ha destacat altres valors que la universitat ha inculcat en la ciutat, com l’intercanvi de persones joves d’altres ciutats amb programes com Erasmus i la voluntat per a aprendre lleng眉es, o la solidaritat, mitjan莽ant els programes de pisos solidaris. Nomded茅u ha concl貌s afirmant que “la Universitat Jaume I ha canviat Castell贸 i ens ajuda a canviar-la dia a dia en la direcci贸 adequada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.