fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els populars anuncien iniciatives en els Corts i en l’Ajuntament “per a recolzar al sector ceràmic”

Els populars anuncien iniciatives en els Corts i en l’Ajuntament “per a recolzar al sector ceràmic”

Els Grups Parlamentari i Municipal del PP es reuneixen per a dissenyar l’estratègia conjunta per als pròxims mesos “en defensa dels interessos de Castelló”.

Els regidors del Grup Municipal Popular han mantingut una reunió de treball amb els diputats autonòmics del Partit Popular, Rubén Ibáñez, Beatriz Gascó, Marta Gallén i Miguel Ángel Mulet, per a dissenyar l’estratègia conjunta de cara als pròxims mesos “i defensar els interessos de Castelló tant a través d’iniciatives parlamentàries com a municipals”.

Així, la portaveu del Grup Municipal, Begoña Carrasco, ha anunciat la decisió conjunta de presentar “una Proposició no de Llei en els Corts i una Declaració Institucional en l’Ajuntament de Castelló instant al Consell a engegar mesures de suport al sector ceràmic”.

Els populars argumenten que “el ceràmic és un sector estratègic a la Comunitat Valenciana i un motor de desenvolupament vital per al creixement i l’ocupació en la província de Castelló” i afigen que en aquests moments “és quan més han d’intensificar els seus esforços per millorar la seua competitivitat en un mercat que cada vegada és més global”.

Per açò, segons Carrasco, “des de les administracions hem de redoblar esforços en llaures al fet que els nostres empresaris competisquen en igualtat de condicions”. Est és el motiu de les propostes que els populars presentaran en els pròxims dies perquè “el Consell habilite línies de subvenció per a adaptació tecnològica, millores en eficiència energètica o ajudes en la seua expansió comercial internacional dirigides a les empreses del sector ceràmic, tan fabricadors de taulells, com a indústries auxiliars del mateix”. “Li demanem a Puig que siga sensible amb la província i la ciutat de Castelló”, ha conclòs la portaveu popular.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.