fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Populars de Castelló adverteixen de la greu inactivitat municipal amb un bipartit embossat en els seus canvis interns

Els Populars de Castelló adverteixen de la greu inactivitat municipal amb un bipartit embossat en els seus canvis interns

Macián: “La ciutat està parada, adormida, sense pràcticament agenda política i amb projectes anunciats a so de bombo i platerets que segueixen sense veure la llum”.

El Grup Municipal Popular adverteix que els canvis interns, que des del mes d’agost han obligat a reestructurar l’organigrama del bipartit, estan perllongant una paràlisi de govern que està sent eterna.

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, afirma que l’escassa activitat política i la incapacitat per a materialitzar projectes o l’absència d’informació de la fase en la qual es troben, com per exemple el PGOU, demostren que el govern està absent.

“A una alcaldessa que té dedicació parcial a la ciutat, que comparteix responsabilitats de govern amb el seu soci Compromís -el regidor del qual, Enric Porcar, també ha renunciat recentment a la dedicació exclusiva-, se li acumula el treball de posar primer amb vista als seus, relegant a un segon lloc el compromís adquirit amb els castellonencs”, apunta Macián.

Els populars lamenten l’escassa o nul·la reivindicació al Consell per a defensar els interessos de Castelló. “Aquest conformisme de l’alcaldessa ha fet que es perden més de 700.000 euros convinguts per a una infraestructura antiinundació prioritària en la Marjalería, com és l’obra del col·lector de la Primera Travessera, que haurà de seguir esperant, almenys fins al 2017.

Des del Partit Popular s’apunta que un altre projecte embossat per desavinences internes en el PSPV-PSOE és la ubicació de l’estació Intermodal, la convocatòria de la taula tècnica en 2017, com s’ha anunciat, solament perllonga la incertesa en sectors econòmics i possibles inversions”.

Macián: “La feblesa, la inactivitat i el desconcert que regnen en el bipartit arriben al punt que Marco perd votacions en comissions plenàries per la incompareixença de Compromís, i fins i tot ha de retirar assumptes de l’ordre del dia de plens per no comptar amb la majoria suficient per a traure’ls endavant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.