fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els populars de Castell贸 critiquen que Marco s’oblide del Raval Universitari i del Grau en les inversions amb c脿rrec al super脿vit

Els populars de Castell贸 critiquen que Marco s’oblide del Raval Universitari i del Grau en les inversions amb c脿rrec al super脿vit

El Grup Municipal Popular presentar脿 al路legacions perqu猫 s’incloguen “altres projectes molt demandats pels ve茂ns com la passarel路la sobre el Riu Sec”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, ha criticat avui que l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, s’haja tornat a oblidar dels ve茂ns del Raval Universitari i del Grau “en planificar totes les obres que s’executaran amb c脿rrec del super脿vit de 2015”.

Carrasco ha recordat que la Junta Electoral de Zona va prohibir a Empara Marco compar茅ixer davant els mitjans de comunicaci贸 per vulnerar la Llei Electoral. I 茅s que “pretenien vendre els assoliments d’un super脿vit de qu猫 gaudeixen les arques municipals gr脿cies a la bona gesti贸 de l’anterior equip de govern popular”.

Un super脿vit amb el qual pretenen reformar el sistema inform脿tic de l’Ajuntament per 2,6 milions d’euros “quantitat que ens sembla cridanera si tenim en compte que aquest 茅s el mateix bipartit que fa un any nom茅s parlava d’emerg猫ncia social i pel qual els castellonencs vivien sota el llindar de la pobresa”, apunta Carrasco.

“Una vegada m茅s es posen de manifest les mentides de socialistes i nacionalistes que no dubtem de la necessitat de canviar els ordinadors per貌 no ser脿 m茅s urgent atendre a les necessitats de la gent?” ha dit la portaveu popular.

Per aquest motiu, els populars presentaran al路legacions a la proposta del bipartit “perqu猫 volem que s’incloguen projectes tan importants per als ve茂ns com la passarel路la ciclista per als vianants sobre el Riu Sec o l’adequaci贸 de l’entorn del poliesportiu Emilio Fabregat en el Grau”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.