fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els populars demostren “l’estreta relaci贸” entre l’empresa que va plagiar el Pla tur铆stic basc i el bipartit

Els populars demostren “l’estreta relaci贸” entre l’empresa que va plagiar el Pla tur铆stic basc i el bipartit

El Grup Popular lamenta que “l’esquerra rebutge la proposta que hem presentat per a reconduir la nefasta pol铆tica tur铆stica de l’actual Ajuntament”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, ha demostrat avui en el transcurs del Ple de l’Ajuntament que “existeix una estreta relaci贸 entre la propiet脿ria de l’empresa que va plagiar el Pla Estrat猫gic de Turisme amb els dirigents del bipartit i alts c脿rrecs del govern valenci脿 com el secretari auton貌mic de Turisme, Francesc Colomer”.

Aix铆, la portaveu popular ha desvelat que Maite Subirats, propiet脿ria de l’empresa Pg Tur铆stica, va percebre m茅s de 330.000 euros en contractes que comptaven amb objeccions i observacions de la intervenci贸 municipal de successius governs del PSOE de Benic脿ssim.

“La informaci贸 que avui fem p煤blica posa de manifest l’estreta relaci贸 entre els partits que governen l’Ajuntament de Castell贸 i l’empresa que van contractar per a redactar un Pla estrat猫gic de Turisme que va costar 17.000 euros i que va resultar ser un plagi d’un altre pla fet al Pa铆s Basc”, ha dit Carrasco.

La portaveu popular ha afegit que “encara que no 茅s una il路legalitat adjudicar ‘a dit’ un contracte per sota dels 18.000 euros 茅s molt poc 猫tic i est猫tic que l’empresa adjudicat脿ria resulte ser d’una amiga, no siga l’oferta m茅s barata i damunt la seua solv猫ncia professional estiga m茅s que q眉estionada”.

Els populars han explicat que “el plagi 茅s la gota que satisf脿 el got dels desprop貌sits en mat猫ria tur铆stica que l’esquerra est脿 acumulant en la ciutat de Castell贸”.

Est 茅s el motiu pel qual el Grup Municipal Popular havia presentat una moci贸 que ha sigut rebutjada i amb la qual pretenia que “el bipartit impulsara una estrat猫gia de treball seria amb el sector tur铆stic que implique a la Universitat Jaume I i tinga com a finalitat l’elaboraci贸 d’un Pla Estrat猫gic de Turisme en la ciutat de Castell贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.