fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els populars exigeixen al bipartit que “es deixe d’experiments en la rotonda de la Salera”

Els populars exigeixen al bipartit que “es deixe d’experiments en la rotonda de la Salera”

Feliu: “Són inacceptables modificacions que només dificulten la vida als veïns sense aportar cap solució”.

Carlos Feliu, regidor del Grup Municipal Popular, demana a l’ajuntament “que es deixe d’experiments i reòbriga d’una vegada als veïns de Sant Lorenzo, Sant Arturo i Quadra Salera l’accés a la Ciutat per la rotonda de la Salera”.

Els experiments per a millorar l’accés a Castelló des de la CV-10 no poden perjudicar els més de 4000 veïns que viuen en la zona, per la qual cosa “l’única alternativa factible, en aquest moment, és tallar l’accés a la Ciutat del Transport i obligar a usar el pont existent per a minimitzar el nombre de cotxes que fan el gir i que, realment, són els causants d’aquestes cues.”

A més, Feliu assegura que “les cues d’accés es produeixen només en determinades hores punta i, a més, els vehicles que accedeixen des de fora de Castelló tenen moltes més alternatives per a entrar en la ciutat. No ens sembla just que per a beneficiar a uns unes hores es perjudique molts tot el temps”.

Els populars van preguntar en la Comissió d’Estudi de Drets i Serveis de finals de juny quins eren les raons de tancament d’aquesta rotonda i, la resposta, assegura Feliu, “va ser nul·la”.

Per aquest motiu, des del Grup Municipal Popular demanen que es reòbriga de nou aquesta eixida, ja que, també, “està afectant els comerços de la zona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.