fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els populars pregunten a Marco “quants policies ha destinat al Grau tal com va prometre en tancar la Tinen莽a d’alcaldia”

Els populars pregunten a Marco “quants policies ha destinat al Grau tal com va prometre en tancar la Tinen莽a d’alcaldia”

Guillam贸n: “El tinent d’alcalde va anunciar en el Ple i ho va prometre en la Junta de Districte que incrementaria les patrulles i volem saber si ho ha fet”.

El Grup Municipal Popular preguntar脿 dilluns que ve en la Comissi贸 de Drets i Serveis “quants policies i patrulles ha destinat l’equip de govern al Grau tal com va anunciar que anava a fer despr茅s de tancar el punt d’atenci贸 ciutadana que hi havia en la Tinen莽a d’Alcaldia”.

El regidor popular del Grau, Vicente Guillam贸n, ha explicat que “el passat mes de gener es va eliminar la pres猫ncia de la Policia Local en la Tinen莽a Alcaldia del Grau durant els caps de setmana i les nits tal com hav铆em denunciat” i recorda que “despr茅s d’aquella queixa i les protestes dels ve茂ns, el tinent d’alcalde del Grau va anunciar en el Ple del 29 d’octubre que incrementaria les patrulles i tamb茅 ho va prometre en la Junta de Districte”.

Per aquest motiu, els populars volen saber quin ha sigut l’augment de patrulles o policies destinades espec铆ficament a incrementar la seguretat dels carrers del Grau, ja que les paraules del regidor Rafa Sim贸 en aquell Ple per a justificar el tancament van ser “El servei no disminuir脿, al contrari. Es mantindr脿 el servei d’atenci贸 24h, per貌 d’una altra forma. S’introduir脿 m茅s policia en el carrer, un nou model”.

Finalment, Guillam贸n ha reiterat la petici贸 del Grup Popular de “mantenir el servei permanent d’atenci贸 en la Tinen莽a Alcaldia, ja que els ve茂ns ens asseguren que no perceben cap augment de la vigil脿ncia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.