fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ernest Blanch mostra el dolor i la pena de la fam铆lia socialista per la defunci贸 de Mercedes Sanchordi

Ernest Blanch mostra el dolor i la pena de la fam铆lia socialista per la defunci贸 de Mercedes Sanchordi

Va ser diputada auton貌mica entre 1999 i 2011.

L’Executiva Provincial del PSPV-PSOE vol mostrar el seu dolor per la defunci贸 de Mercedes Sanchordi, diputada auton貌mica entre 1999 i 2011 i portaveu del Grup Socialista a Borriana entre 2011 i 2015.

Va ser secret脿ria de la Comissi贸 de Control de R脿dio Televisi贸 Valenciana en les legislatures V i VII i de la Comissi贸 d’Obres P煤bliques i Transports durant la VI legislatura. En 1995 y en 2011 va ser triada com a regidora a Borriana.

En tindre coneixement de tan trista not铆cia, el secretari general del PSPV-PSOE a la prov铆ncia de Castell贸, Ernest Blanch, ha volgut mostrar 鈥渓a gran pena que assola a la fam铆lia socialista per aquesta p猫rdua鈥 i reivindicar 鈥渆l gran exemple que Mercedes Sanchordi ens deixa a totes i tots com a lluitadora incansable a favor dels drets i llibertats de les persones, una lluita que sempre recordarem amb admiraci贸 i agra茂ment en totes les nostres comarques鈥.

A m茅s de l’Executiva Provincial, el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig; el secretari comarcal, Adri谩n Sorribes; el secretari general de Borriana, Vicente Aparisi i innombrables persones de tot el territori, s’han sumat a les mostres de pesar per la prematura desaparici贸 d’aquesta exemplar dona socialista.

Mercedes va ser una dona pionera en molts aspectes, aix铆 en 2008 es va convertir en la primera diputada que va votar online al no poder acudir a les Corts per trobar-se de baixa per maternitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.