fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ernest Blanch mostra el dolor i la pena de la família socialista per la defunció de Mercedes Sanchordi

Ernest Blanch mostra el dolor i la pena de la família socialista per la defunció de Mercedes Sanchordi

Va ser diputada autonòmica entre 1999 i 2011.

L’Executiva Provincial del PSPV-PSOE vol mostrar el seu dolor per la defunció de Mercedes Sanchordi, diputada autonòmica entre 1999 i 2011 i portaveu del Grup Socialista a Borriana entre 2011 i 2015.

Va ser secretària de la Comissió de Control de Ràdio Televisió Valenciana en les legislatures V i VII i de la Comissió d’Obres Públiques i Transports durant la VI legislatura. En 1995 y en 2011 va ser triada com a regidora a Borriana.

En tindre coneixement de tan trista notícia, el secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha volgut mostrar “la gran pena que assola a la família socialista per aquesta pèrdua” i reivindicar “el gran exemple que Mercedes Sanchordi ens deixa a totes i tots com a lluitadora incansable a favor dels drets i llibertats de les persones, una lluita que sempre recordarem amb admiració i agraïment en totes les nostres comarques”.

A més de l’Executiva Provincial, el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig; el secretari comarcal, Adrián Sorribes; el secretari general de Borriana, Vicente Aparisi i innombrables persones de tot el territori, s’han sumat a les mostres de pesar per la prematura desaparició d’aquesta exemplar dona socialista.

Mercedes va ser una dona pionera en molts aspectes, així en 2008 es va convertir en la primera diputada que va votar online al no poder acudir a les Corts per trobar-se de baixa per maternitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.