fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Fabregat: “Amparo Marco i Ximo Puig han d’obrir ja el nou consultori de Constitució. En any i mig no han llevat ni el cartell de ‘Es ven’ del local”

Fabregat: “Amparo Marco i Ximo Puig han d’obrir ja el nou consultori de Constitució. En any i mig no han llevat ni el cartell de ‘Es ven’ del local”

La regidora del PP a l’Ajuntament de Castelló, Susana Fabregat, denuncia “l’exasperant lentitud” amb la qual gestiona el PSOE la sanitat a la ciutat, i recorda que en la capital de la Plana hi ha altres quatre consultoris (Benadressa, Sant Lorenzo, Grup Reis i Marjaleria) tancats en plena cinquena ona.

La regidora del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Susana Fabregat, ha lamentat “l’exasperant lentitud” amb la qual gestiona el PSOE. “L’alcaldessa Amparo Marco i el president de la Generalitat Ximo Puig han d’obrir ja el nou consultori mèdic de Constitució de la ciutat, que porta tancat des de març de 2020, i que ha deixat sense prestar servei a 10.000 usuaris de la zona centro”, una situació que també afecta a altres tres punts d’atenció primària.

“Des del PP ens semblen fantàstiques totes les inversions que arribin i siguin beneficioses per al conjunt dels veïns. El problema és que els socialistes són molt ràpids prometent, però rematadament lents materialitzant les seves promeses, fins al punt que, en any i mig, no han tingut temps ni de llevar-li el cartell de ‘Es ven’ del local en teoria ha d’instal·lar-se, no sabem quan, el centre auxiliar”, ha denunciat.

Fabregat s’ha referit així a l’anunci realitzat aquesta setmana per Ximo Puig en una visita a la capital de la Plana, i en la qual venia “a so de bombo i platerets” el projecte, del qual “no s’ha avançat res en tot aquest temps”. “És injust que, en plena cinquena ona, la ciutat de Castelló tingui quatre centres de salut tancats, obligant a concentrar als usuaris en altres ambulatoris que acaben saturant-se, com és el cas del Palleter, que està completament desbordat de pacients, amb uns professionals mèdics que no donen proveïment a atendre tota la demanda de consultes que reben”, ha assenyalat.

La regidora del PP recorda que ara mateix, estan tancats el consultori de Constitució, Benadressa, Sant Lorenzo i Grup Reis. Així mateix, tampoc s’ha obert al públic el consultori de la Marjaleria, on resideixen a l’estiu uns 15.000 veïns, “un dels 17 que el president de la Generalitat va anunciar que obririen aquest estiu dins de la campanya de reforç, en el que representa una nova promesa incomplida d’un govern socialista que està prioritzant el que realment preocupa els castellonencs”, ha afegit.

Així mateix, tampoc està encara obert al públic el centre de salut del Raval Universitari, que “porta sis anys en obres, i que costarà més d’acabar que les piràmides d’Egipte”, ha ironitzat, de la mateixa manera que tampoc hi ha cap novetat respecte a “la inajornable” ampliació de les Urgències de l’Hospital General de Castelló o la “imprescindible” adequació de l’Hospital Provincial, “amb una nova unitat oncològica que només avança en titulars, però no sobre el terreny”.

“El PSOE gestiona les inversions i millores en matèria de Sanitat dels castellonencs amb criteris electorals i partidistes, però no pensant en l’interès general de la ciutat. Hi ha projectes i serveis que no poden esperar més temps, perquè en sis anys és marge suficient per a poder executar-los i posar-los en marxa”, ha declarat. “El problema és que ni Ximo Puig compleix amb el que promet, ni l’alcaldessa de Castelló Amparo Marco diu aquesta boca és meva per a defensar els interessos dels veïns de la ciutat, que al final són els grans perjudicats d’aquesta negligent gestió, i que té conseqüències directes en el benestar i salut dels castellonencs”, ha conclòs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.