Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Feliu: “El 2018 no arriba amb baixada d’impostos, Marco segueix augmentant la pressió fiscal”

Feliu: “El 2018 no arriba amb baixada d’impostos, Marco segueix augmentant la pressió fiscal”

“Comerços, bars i restaurants pagaran més per l’IBI i també les empreses del Port, que malgrat que crea ocupació se’ls castiga amb un 40% més d’IBI”.

El regidor popular, Carlos Feliu, adverteix que el 2018 no arribarà amb la promesa baixada d’impostos. Marco segueix augmentant la pressió fiscal.

“Després de comprovar com la taxa d’escombraries ha pujat en molts domicilis castellonencs, havent de pagar fins a un 10% més, en 2018 seguirem acusant esta pujada, perquè no baixa la taxa d’escombraries. Tampoc ho fa l’IBI amb el qual el bipartit espera recaptar 1 milió d’euros més”.

“Marco castiga als qui creen ocupació. Comerços, bars i restaurants pagaran més per l’IBI i també les empreses del Port, que malgrat crear ocupació, se’ls castiga havent de pagar un 40% més d’IBI”.

“La millora de la situació econòmica permetia una rebaixa fiscal en 2018 d’almenys 7 milions d’euros, motivada pels superàvits de 16 milions en 2016 i de 14 milions en 2015, no obstant això el bipartit no l’aplicarà. No inverteixen els diners del superàvit a la ciutat i s’obstinen a seguir recaptant més per acabar enterrant els diners als bancs”.

“És insostenible i el ciutadà no entén com tenint l’Ajuntament superàvit, afrontem el 2018 amb una nova pujada d’impostos”.

Finalment, els populars esperen que en 2018 els ciutadans siguen informats dels impostos que han de pagar mitjançant la Carta de Pagament, que durant tant temps han reclamat els qui ara governen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.