fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Feliu: “El 2018 no arriba amb baixada d’impostos, Marco segueix augmentant la pressi贸 fiscal”

Feliu: “El 2018 no arriba amb baixada d’impostos, Marco segueix augmentant la pressi贸 fiscal”

“Comer莽os, bars i restaurants pagaran m茅s per l’IBI i tamb茅 les empreses del Port, que malgrat que crea ocupaci贸 se’ls castiga amb un 40% m茅s d’IBI”.

El regidor popular, Carlos Feliu, adverteix que el 2018 no arribar脿 amb la promesa baixada d’impostos. Marco segueix augmentant la pressi贸 fiscal.

“Despr茅s de comprovar com la taxa d’escombraries ha pujat en molts domicilis castellonencs, havent de pagar fins a un 10% m茅s, en 2018 seguirem acusant esta pujada, perqu猫 no baixa la taxa d’escombraries. Tampoc ho fa l’IBI amb el qual el bipartit espera recaptar 1 mili贸 d’euros m茅s”.

“Marco castiga als qui creen ocupaci贸. Comer莽os, bars i restaurants pagaran m茅s per l’IBI i tamb茅 les empreses del Port, que malgrat crear ocupaci贸, se’ls castiga havent de pagar un 40% m茅s d’IBI”.

“La millora de la situaci贸 econ貌mica permetia una rebaixa fiscal en 2018 d’almenys 7 milions d’euros, motivada pels super脿vits de 16 milions en 2016 i de 14 milions en 2015, no obstant aix貌 el bipartit no l’aplicar脿. No inverteixen els diners del super脿vit a la ciutat i s’obstinen a seguir recaptant m茅s per acabar enterrant els diners als bancs”.

“脡s insostenible i el ciutad脿 no ent茅n com tenint l’Ajuntament super脿vit, afrontem el 2018 amb una nova pujada d’impostos”.

Finalment, els populars esperen que en 2018 els ciutadans siguen informats dels impostos que han de pagar mitjan莽ant la Carta de Pagament, que durant tant temps han reclamat els qui ara governen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.