fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Feliu: “L’alcaldessa sotmesa a l’esquerra radical omet i cap a la promoci贸 de la Setmana Santa d’Inter茅s Tur铆stic Provincial”

Feliu: “L’alcaldessa sotmesa a l’esquerra radical omet i cap a la promoci贸 de la Setmana Santa d’Inter茅s Tur铆stic Provincial”

Els populars de la ciutat de Castell贸 lamenten que el bipartit haja optat per promocionar solament el ioga i els tallers de treballs manuals de Setmana Santa i Pasqua sense fer al路lusi贸 als atractius tur铆stics, de car脿cter tradicional i religi贸s, que la ciutat t茅 reconeguts d’Inter茅s Tur铆stic Provincial.

El regidor popular, Carlos Feliu, ha manifestat: “Mentre altres alcaldes socialistes, com el de Vila-real, afavorisquen les seues processons i les seues imatges religioses, Amparo Marco descarta promocionar els actes que la ciutat de Castell贸 t茅 reconeguts d’Inter茅s Tur铆stic Provincial des del 2015″.
“Una vegada m茅s, el pes de l’esquerra radical sobre una alcaldessa socialista feble, amb nul路la capacitat de decisi贸 perqu猫 est脿 sotmesa als seus socis Comprom铆s i Castell贸 en Moviment, ha fet que la Setmana Santa i Pasqua, en la ciutat de Castell贸 es limite a promocionar ioga i tallers de treballs manuals, ometent i ninguneando els actes religiosos, que amb esfor莽 i dedicaci贸 preparen els castellonencs”.
Els populars agraeixen a totes i a cadascuna de les Confraries el seu esfor莽, el seu treball i la seua dedicaci贸 per mantenir viva la tradici贸.
“脡s tant el ninguneo del bipartit cap als atractius de car脿cter religi贸s que t茅 la ciutat, que en lloc d’aprofitar-los tur铆sticament -com fan altres municipis de la prov铆ncia amb governs socialistes i de Comprom铆s-, prefereixen relegar-los a un segon lloc, prioritzant activitats que s贸n m茅s f脿cils de programar la resta de l’any”.
“脡s un menyspreu absolut, per part del bipartit, cap a la nostra Setmana Santa, que compta amb el reconeixement de Festa d’Inter茅s Tur铆stic Provincial. Prefereixen silenciar-la en lloc d’aprofitar-la i promocionar-la per a incentivar el turisme”.
“Aquesta falta de respecte a les nostres tradicions ja es va evidenciar amb el parip茅 del bipartit el dia de la romeria de les canyes, on l’entrada en la cocatedral de dos regidors de l’equip de govern va causar malestar i empipament a Castell贸 en Moviment i, on una alcaldessa sotmesa va tornar a sucumbir als designis de l’esquerra m茅s radical, que 茅s la que veritablement governa a Castell贸”.
Feliu recorda que durant l’elaboraci贸 del Pressupost Municipal del 2017, des del Grup Municipal Popular es va presentar una esmena per a dotar amb 5.000 euros l’engegada d’un “pla de promoci贸 de la Setmana Santa amb l’objecte de poder sol路licitar la declaraci贸 de Festa d’Inter茅s Tur铆stic Auton貌mic i a m茅s establir les caracter铆stiques distintives d’aquesta tradici贸 cultural i religiosa. Aquesta esmena va ser rebutjada pel bipartit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.