fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Feliu: “L’alcaldessa sotmesa a l’esquerra radical omet i cap a la promoció de la Setmana Santa d’Interés Turístic Provincial”

Feliu: “L’alcaldessa sotmesa a l’esquerra radical omet i cap a la promoció de la Setmana Santa d’Interés Turístic Provincial”

Els populars de la ciutat de Castelló lamenten que el bipartit haja optat per promocionar solament el ioga i els tallers de treballs manuals de Setmana Santa i Pasqua sense fer al·lusió als atractius turístics, de caràcter tradicional i religiós, que la ciutat té reconeguts d’Interés Turístic Provincial.

El regidor popular, Carlos Feliu, ha manifestat: “Mentre altres alcaldes socialistes, com el de Vila-real, afavorisquen les seues processons i les seues imatges religioses, Amparo Marco descarta promocionar els actes que la ciutat de Castelló té reconeguts d’Interés Turístic Provincial des del 2015″.
“Una vegada més, el pes de l’esquerra radical sobre una alcaldessa socialista feble, amb nul·la capacitat de decisió perquè està sotmesa als seus socis Compromís i Castelló en Moviment, ha fet que la Setmana Santa i Pasqua, en la ciutat de Castelló es limite a promocionar ioga i tallers de treballs manuals, ometent i ninguneando els actes religiosos, que amb esforç i dedicació preparen els castellonencs”.
Els populars agraeixen a totes i a cadascuna de les Confraries el seu esforç, el seu treball i la seua dedicació per mantenir viva la tradició.
“És tant el ninguneo del bipartit cap als atractius de caràcter religiós que té la ciutat, que en lloc d’aprofitar-los turísticament -com fan altres municipis de la província amb governs socialistes i de Compromís-, prefereixen relegar-los a un segon lloc, prioritzant activitats que són més fàcils de programar la resta de l’any”.
“És un menyspreu absolut, per part del bipartit, cap a la nostra Setmana Santa, que compta amb el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Provincial. Prefereixen silenciar-la en lloc d’aprofitar-la i promocionar-la per a incentivar el turisme”.
“Aquesta falta de respecte a les nostres tradicions ja es va evidenciar amb el paripé del bipartit el dia de la romeria de les canyes, on l’entrada en la cocatedral de dos regidors de l’equip de govern va causar malestar i empipament a Castelló en Moviment i, on una alcaldessa sotmesa va tornar a sucumbir als designis de l’esquerra més radical, que és la que veritablement governa a Castelló”.
Feliu recorda que durant l’elaboració del Pressupost Municipal del 2017, des del Grup Municipal Popular es va presentar una esmena per a dotar amb 5.000 euros l’engegada d’un “pla de promoció de la Setmana Santa amb l’objecte de poder sol·licitar la declaració de Festa d’Interés Turístic Autonòmic i a més establir les característiques distintives d’aquesta tradició cultural i religiosa. Aquesta esmena va ser rebutjada pel bipartit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.