fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Feliu traslladarà al bipartit “les demandes en matèria de transport públic dels veïns de la Devesa i La Choquera”

Feliu traslladarà al bipartit “les demandes en matèria de transport públic dels veïns de la Devesa i La Choquera”

El regidor del Grup Municipal Popular es reuneix amb els responsables de l’Associació dins de la campanya #rutaciudadana.

Després de mantenir sengles trobades amb els membres de l’Associació de Veïns La Devesa i La Choquera, el regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Feliu, ha anunciat que traslladarà a l’equip de govern bipartit “totes les demandes del col·lectiu en matèria de transport públic, ja que és la principal problemàtica de la zona”.

Les reunions celebrades aquesta setmana s’emmarquen dins de la campanya #rutaciudadana engegada pel Grup Municipal Popular per a prémer les inquietuds i demandes dels diferents barris de la ciutat.

L’edil popular ha assenyalat que “l’anterior equip de govern ja va sol·licitar a la Generalitat que establira una zona metropolitana d’autobús, de manera que els usuaris de les parades que discorren per la carretera de l’Alcora paguen la mateixa quantitat que els veïns d’una altra zona de la ciutat”.

Aquesta reclamació es deu al fet que “els veïns de les urbanitzacions situades en la carretera de l’Alcora només disposen de les línies d’autobús interurbà per a acudir a la capital”. Per aquest motiu, els populars traslladaran aquesta reivindicació a l’equip de govern “perquè insten al govern autonòmic a continuar treballant en aquest sentit per a facilitar la connexió d’aquestes urbanitzacions posat que aquest problema està fins i tot ocasionant ja el canvi de domicili d’alguns residents”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.