fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Fuster (PP): “L’interés privat en la Paperera obri oportunitats i riquesa per a Borriana”

Fuster (PP): “L’interés privat en la Paperera obri oportunitats i riquesa per a Borriana”

El portaveu del PP celebra que la coalició de govern escolte les propostes que inversors han plantejat en l’espai que ocupava l’antiga nau.

El grup municipal del PP a Borriana ha celebrat l’interés suscitat en inversors privats per desenvolupar en el solar de l’antiga Paperera del Millars serveis que “obrin a Borriana noves expectatives de desenvolupament i creixement”. El portaveu de la formació, Juan Fuster, ha considerat “positiu” que les formacions que ocupen el govern local, PSPV i Compromís-Podem, hagen mostrat la seua voluntat de conéixer els plans que promouen cadascun dels grups “posat que és beneficiós per a la localitat que davant opcions arribades des del sector privat, la coalició no done la negativa per tota resposta”.

En opinió del portaveu del PP a Borriana, “creiem que aquest canvi d’actitud dels qui governen Borriana és una bona decisió. Sobretot perquè permet a la ciutat aprofitar l’arribada de capitals privats que puguen redundar en la generació d’ocupació, en l’oferta de serveis i, en definitiva, en el desenvolupament de la localitat”.

Una injecció econòmica “que ha de ser estudiada per la coalició, tant pel tipus de gestió com per les condicions”. En tot cas, “és una bona notícia que la fórmula de la concessió, que fins avui sempre havia sigut descartada, ara no solament es contemple com a opció, sinó que estiguen disposats a analitzar aquesta i altres alternatives”. Una decisió “encertada” en l’estudi de la qual “ens tindran al seu costat per a decidir el millor futur per a Borriana”, ha considerat Fuster.

De fet, tal com ha indicat el portaveu del PP, “creiem que l’anàlisi i estudi d’aquesta i altres iniciatives també podria obrir-se a la resta de forces polítiques representades en la corporació, amb la intenció que la suma d’idees i postures permetera adoptar la millor decisió per a la ciutat”. En tot cas, ha postil·lat Fuster, “estem convençuts que aquesta qüestió ja l’haurà contemplat la regidoria de Participació i Transparència que dirigeix la nova marca Compromís-Podem”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.