fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Fuster (PP) reclama “responsabilitat” al tripartit perqu猫 la gesti贸 de l’Arenal Sound no deixe la imatge de Borriana “feta parracs”

Fuster (PP) reclama “responsabilitat” al tripartit perqu猫 la gesti贸 de l’Arenal Sound no deixe la imatge de Borriana “feta parracs”

El portaveu del PP anuncia que “anem a fer tot el que estiga en la nostra m脿 per a donar soluci贸 a la falta d’opcions que avui l’alcaldessa ens ha transm茅s”.

El grup municipal del Partit Popular ha reivindicat avui la “responsabilitat” perqu猫 la gesti贸 del festival Arenal Sound no deixe la imatge de Borriana “feta parracs”. El portaveu del PP, Juan Fuster, ha sigut citat aquest mat铆 a una reuni贸 en la qual ha estat present l’alcaldessa del PSPV, M陋 Jos茅 Safont, els representants de Comprom铆s, Inma Carda i Santiago Zor铆o, i el regidor de Podem, Cristofer del Moral. Les tres forces pol铆tiques que governen la ciutat i que han presentat els dos informes, un de t猫cnic i un altre jur铆dic, que desestimen la ubicaci贸 de l’Arenal Sound en la zona litoral.

“L’alcaldessa ens ha reconegut no tenir soluci贸 a aquesta situaci贸, per貌 la seua ambig眉itat no pot traduir-se en un impacte negatiu per a Borriana, la nostra ciutat no pot plegar-se davant aquesta situaci贸, per la qual cosa anem a fer tot el que estiga en la nostra m脿 per a ser operatius enfront de la incapacitat de la coalici贸 de govern”.

Fuster ha lamentat que davant un escenari com el que avui han descrit les tres forces pol铆tiques, “no es pot actuar per desistiment”. “No entenem com una circumst脿ncia com l’exposada per l’alcaldessa deixa impasius als qui governen”. Enfront d’aquesta postura, “la nostra 茅s la de l’acci贸, la de la responsabilitat que com a oposici贸 tenim”.

Per aquest motiu, “si des de fa mesos eren coneixedors de la situaci贸 en la qual podia veure’s embolicada la celebraci贸 del festival, podrien haver treballat altres vies i haver donat participaci贸 a l’oposici贸 per a evitar l’escenari en el qual avui ens trobem”. “Per la nostra banda, anem a emprendre les accions oportunes per a treballar en favor de la nostra ciutat, com hem fet sempre, i a seguir oferint col路laboraci贸 i experi猫ncia perqu猫 no es produ茂sca un fiasco del calat del que avui ens ha presentat l’alcaldessa de Borriana”.

Aix铆 les coses, el regidor ha reiterat el seu comprom铆s amb la localitat per a lluitar per frenar l’impacte negatiu sobre Borriana, “perqu猫 el nostre municipi no t茅 per qu猫 pagar la tebiesa d’un pacte de govern que avui s’ha presentat sense arguments per a donar soluci贸 a la cr铆tica situaci贸 en la qual es troba la celebraci贸 del festival Arenal Sound”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.