fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gabarda: “Les festes no s贸n patrimoni de cap partit, pol铆tic s贸n de tots els castellonencs”

Gabarda: “Les festes no s贸n patrimoni de cap partit, pol铆tic s贸n de tots els castellonencs”

La portaveu de Ciutadans (C’s) de Castell贸 critica que “no es respecte la independ猫ncia de la junta de festes”

La portaveu de Ciutadans (C’s) a Castell贸, Cristina Gabarda, ha afirmat que “les festes no s贸n patrimoni de cap partit pol铆tic, s贸n de tots els castellonencs”. En aquest sentit, l’edil ha criticat que “C’s no comparteix la pol猫mica dels 煤ltims dies que no fa m茅s que aombrar unes festes excepcionals com les de la Magdalena” i ha apuntat que “el seu partit lamenta que no es respecte la independ猫ncia de la junta”. Gabarda ha considerat que ” l’equip de Govern deuria donar explicacions de les 煤ltimes not铆cies respecte a aquest tema i aclarir als ve茂ns com 茅s la seua postura respecte a la junta de festes”.

Aix铆 mateix, el portaveu adjunt, Manuel Gabriel *Paduraru, en la comissi贸 de drets i serveis sobre mesures per a evitar els efectes d’inundacions, ha traslladat a l’equip de Govern que “C’s s’ha fet ress貌 de les queixes de les associacions de la zona del Serradal per l’aband贸 i la no inclusi贸 de solucions en aquesta zona”. “L’equip de Govern ha ignorat les demandes presentades pels ve茂ns en les juntes de districte” ha puntualitzat Paduraru.

En aquesta l铆nia, ha assenyalat que “C’s treballar脿 perqu猫 el bipartit les incorpore en les pr貌ximes actuacions per a evitar noves inundacions que pateix la zona any rere any”. Paduraru ha explicat que “aquest 茅s un problema sistem脿tic i que est脿 comprovat que el Consistori, siga del color pol铆tic que siga, ensopega amb la mateixa pedra cada vegada que es produeixen les pluges”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.