fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Garcia (Comprom铆s): “L’Acord de Fadrell permetr脿 avan莽ar en la transformaci贸 de Castell贸”

Garcia (Comprom铆s): “L’Acord de Fadrell permetr脿 avan莽ar en la transformaci贸 de Castell贸”

El nou acord de govern incorpora les 80 propostes de Comprom铆s en mat猫ria de drets, oportunitats i igualtat.

Comprom铆s ha manifestat la seua satisfacci贸 per la signatura de l’acord de govern per a la ciutat de Castell贸, l’Acord de Fadrell. Aix铆, el portaveu de Comprom铆s per Castell贸, Ignasi Garcia, s’ha congratulat de un nou pacte de govern d’esquerres, que permetr脿 “continuar amb les pol铆tiques progressistes, feministes i ecologistes i amb la transformaci贸 de Castell贸”. Durant la signatura, Garcia ha explicat que el document program脿tic incorpora totes les propostes que Comprom铆s va portar a la negociaci贸. Unes propostes que permetran “avan莽ar en drets socials, oportunitats per a la ciutadania i en igualtat”.

El portaveu de Comprom铆s ha explicat que moltes d’aquestes propostes s贸n de la societat civil, d’associacions i entitats de la ciutat, propostes “que faran possible un Castell贸 m茅s amable, m茅s inclusiu i m茅s accessible per a tothom”.

Aix铆, Garcia ha destacat que l’Acord de Fadrell ha de superar totes les espectatives i encarar els reptes de futur de la ciutat de Castell贸, com s贸n la “creaci贸 de llocs de treball de qualitat, la lluita contra el canvi clim脿tic i el desenvolupament de pol铆tiques amb perspectiva de g猫nere”.

Pel que fa al repartiment d’脿rees de govern, com es va avan莽ar, Ignasi Garcia conduir脿 les regidories de Gesti贸 de Residus, Atenci贸 Ciutadana, Transpar猫ncia i la futura oficina de Bon Govern. Ver貌nica Ruiz continuar脿 amb Cultura, Patrimoni Cultural i Museus, Mem貌ria Democr脿tica i tamb茅 amb la nova regidoria de Feminismes i LGTBI. Per 煤ltim, Francesc Mezquita conduir脿 les regidories d’Educaci贸, Pluriling眉isme i Promoci贸 del Valenci脿 i Participaci贸 Ciutadana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.