fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Gabarda (C’s) sol·licita el protocol d’assignació de locals cedits a associacions per l’Ajuntament de Castelló

Gabarda (C’s)  sol·licita el protocol d’assignació de locals cedits a associacions per l’Ajuntament de Castelló

La portaveu de Ciudadanos, pregunta també “pel retard de tres mesos en el canvi de denominació d’un centre escolar públic en el Grau”

La portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Cristina Gavarda, ha sol·licitat en la Comissió de Govern i Participació “el protocol d’assignació de locals cedits pel Consistori, així com els criteris de substitució o reemplaçament quan una associació cultural, social o de veïns cessa la seua activitat”. “Actualment, hi ha moltes que comparteixen local i si no es reemplaça amb celeritat en favor d’una altra associació quan alguna deixa de funcionar, s’està perdent la possibilitat d’ocupar de forma eficient els recursos municipals”, ha criticat Gavarda.

Així mateix, l’edil ha preguntat “pel retard de tres mesos en el canvi de denominació d’un centre escolar públic en el Grau de Castelló”. “L’AMPA i els professors han traslladat a C’s la seua decepció per la falta de comunicació amb el Govern, ja que es tracta d’un canvi que ha de passar prèviament per ple per a la seua aprovació”, ha explicat la regidor. “Açò demostra una vegada més el mal funcionament de l’Administració Local a causa de les duplicitats i tràmits burocràtics que C’s sempre ha sigut partidari de suprimir”, ha conclòs la portaveu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.