fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

González recull el testimoni de Ros al capdavant de NNGG Borriana després de rebre el suport de la militància en un procés obert i participatiu

González recull el testimoni de Ros al capdavant de NNGG Borriana després de rebre el suport de la militància en un procés obert i participatiu

La jove obre una nova etapa després de la labor exercida en els últims sis anys per Ros amb el repte de continuar implicant i mobilitzant a les desenes d’afiliats.

Els militants de Noves Generacions a Borriana han recolzat per majoria la candidatura d’Adriana González perquè presideixi el col·lectiu que fins avui liderava Francisco Ros. “Hem obert un nou procés, que ha buscat la participació, el debat, la confrontació d’idees”, ha declarat el ja expresident de NNGG.

Abrigallats pel secretari general del PPCS, Miguel Barrachina, pel president regional de NNGG, Juan Carlos Caballero, així com el responsable provincial, Gonzalo Bautista, la votació ha arrencat a les 19.00 hores amb la presència del president del PP a Borriana, José Ramón Calp, així com el líder i portaveu del grup municipal del PP a la ciutat, Juan Fuster.

González, que es disputava la presidència al costat d’Óscar García, ha estat triada “en un procés que és la conseqüència de mesos de treball i d’un interès declarat per plasmar en les urnes el que ens demanda la ciutadania”. “Un procés de renovació que és la conseqüència de mesos de treball i de voler plasmar en les urnes el que la gent ens demanda. Un sistema democràtic i obert que hauria de ser exemple per a la resta d’institucions i partits”, ha declarat Ros.

“Avui poso fi a sis anys enriquidors per a mi, sis anys meravellosos d’aprenentatge continu i del que sobretot em porto experiències i amics, molts, molts amics i amigues”. “He tractat en aquest temps de representar a Borriana de la millor forma possible, i ara, l’organització que s’hereta serà potent, reconeguda a nivell provincial i amb un afany declarat per seguir col·laborant en el creixement del nostre partit i la nostra societat”.

Ros ha volgut agrair de forma general a tots els que “d’alguna forma han col·laborat amb nosaltres, que han estat molts i moltes”. “I tu Adriana, vas a tenir en mi un col·laborador més, amb la il·lusió del primer dia, i amb les ganes de seguir participant d’aquest nostre partit, el Partit Popular”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.