fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Grau (PSPV) presentarà en el Senat la reforma del finançament per a millorar les inversions

Grau (PSPV) presentarà en el Senat la reforma del finançament per a millorar les inversions

El castellonenc, des d’avui inscrit en el Grup Socialista, destaca que “per molt que s’haja dit aquests dies el que de debò importa són les persones”

Els tres senadors valencians del Grup Socialista en la Cambra alta, entre ells el castellonenc Josep Lluís Grau, formaran una comissió territorial des de la qual presentaran també en el Senat les iniciatives parlamentàries que estiguen relacionades amb el territori amb l’objectiu de defensar tot el possible els interessos dels ciutadans de la Comunitat Valenciana.

Així ho ha assegurat aquest matí Grau, després de confirmar que des d’avui ja està inscrit en el Grup Socialista del Senat, i que els seus companys en l’equip territorial seran el valencià Joan Lerma i l’alacantina Encarna Llinares. “Per molt que s’haja dit, nosaltres sí que ens posem a treballar des del primer dia ja que és el que de debò importa i interessa als ciutadans”, ha assenyalat el castellonenc.

Les primeres propostes que afecten especialment a la província de Castelló, i que en breu seran presentades en el Senat, són les que fan referència a la reforma del model de finançament autonòmic, l’execució d’un pla d’inundacions i el foment del transport metropolità. “Les tres, però sobretot la primera, són una prioritat per a Castelló. Es necessita una solució per a assegurar la viabilitat econòmica per a poder desenvolupar polítiques que ajuden a eixir de la crisi”, segons Grau.

D’altra banda, el senador socialista s’ha referit a les crítiques de frau a l’electorat de les quals li ha acusat el del PP i ha assegurat que “els casos de corrupció en el IVAM, Ciegsa, Acuamed i punts altres sí són un frau. Cada dia ens despertem amb un frau diferent del PP i açò repercuteix negativament en la qualitat del servei que prestem a la ciutadania”. Grau també ha lamentat “la quantitat de col·legis que s’han perdut pel forat negre dels populars” i ha reprovat “l’assalt permanent a les arques públiques” dels antics gestors del PP tants anys al capdavant de la Generalitat Valenciana i en aquests últims anys en el Govern d’Espanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.