fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Guillamón es fa ressò de les queixes dels bombers i demana a Lorenzo que “trasllade i restablisca els efectius de la reguarda del Grau”

Guillamón es fa ressò de les queixes dels bombers i demana a Lorenzo que “trasllade i restablisca els efectius de la reguarda del Grau”

Els populars consideren que “la ubicació actual ja no és apropiada perquè les obres del nou vial al Port resten operativitat als bombers”.

El regidor del Grau del Grup Municipal Popular, Vicente Guillamón, ha demanat avui a l’equip de govern bipartit que “restablisca com més prompte millor la reguarda de bombers que està situat en el Port de Castelló i que dóna servei al Grau i ho trasllade d’ubicació”.

Guillamón ha fet aquestes declaracions després de constatar que des del passat mes de gener la reguarda de bombers del Port es troba sense dotació, ja que “únicament acudeixen dues vegades al dia a fer els mesuraments rutinaris però no presten servei la resta de la jornada”.

Així mateix, l’edil popular entén que “una vegada restablit el servei, el regidor responsable, Toni Lorenzo, hauria d’estudiar al costat del president de l’Autoritat Portuària el seu trasllat a una ubicació més operativa i més accessible”.

I és que el nou accés viari al port de Castelló inaugurat el passat mes de desembre “ha suposat una gran millora en eliminar el pas de 1.000 camions al dia pels carrers del Grau però alhora dificulta l’eixida en cas d’emergència dels mateixos bombers”.

Així, Guillamón explica que “aquesta carretera ha fet que l’eixida des de la reguarda de bombers, situat en la dàrsena sud es trobe ara més allunyat del centre històric i per tant dificulta una ràpida actuació en cas d’emergència”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.