fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Guillam贸n es fa ress貌 de les queixes dels bombers i demana a Lorenzo que “trasllade i restablisca els efectius de la reguarda del Grau”

Guillam贸n es fa ress貌 de les queixes dels bombers i demana a Lorenzo que “trasllade i restablisca els efectius de la reguarda del Grau”

Els populars consideren que “la ubicaci贸 actual ja no 茅s apropiada perqu猫 les obres del nou vial al Port resten operativitat als bombers”.

El regidor del Grau del Grup Municipal Popular, Vicente Guillam贸n, ha demanat avui a l’equip de govern bipartit que “restablisca com m茅s prompte millor la reguarda de bombers que est脿 situat en el Port de Castell贸 i que d贸na servei al Grau i ho trasllade d’ubicaci贸”.

Guillam贸n ha fet aquestes declaracions despr茅s de constatar que des del passat mes de gener la reguarda de bombers del Port es troba sense dotaci贸, ja que “煤nicament acudeixen dues vegades al dia a fer els mesuraments rutinaris per貌 no presten servei la resta de la jornada”.

Aix铆 mateix, l’edil popular ent茅n que “una vegada restablit el servei, el regidor responsable, Toni Lorenzo, hauria d’estudiar al costat del president de l’Autoritat Portu脿ria el seu trasllat a una ubicaci贸 m茅s operativa i m茅s accessible”.

I 茅s que el nou acc茅s viari al port de Castell贸 inaugurat el passat mes de desembre “ha suposat una gran millora en eliminar el pas de 1.000 camions al dia pels carrers del Grau per貌 alhora dificulta l’eixida en cas d’emerg猫ncia dels mateixos bombers”.

Aix铆, Guillam贸n explica que “aquesta carretera ha fet que l’eixida des de la reguarda de bombers, situat en la d脿rsena sud es trobe ara m茅s allunyat del centre hist貌ric i per tant dificulta una r脿pida actuaci贸 en cas d’emerg猫ncia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.