fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Igualtat destina m茅s de 60.000 euros a reformar el Centre Ocupacional de la Xara per a persones amb diversitat funcional

Igualtat destina m茅s de 60.000 euros a reformar el Centre Ocupacional de la Xara per a persones amb diversitat funcional

El director general de Diversitat Funcional, Antonio Raga, ha indicat que la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives va a destinar 60.379 euros a les obres de reforma i millora del Centre Ocupacional per a persones amb diversitat funcional intel路lectual de la Xara, que es realitzaran al llarg d’enguany.

Aix铆 ho ha anunciat el director general durant la reuni贸 de treball que ha mantingut amb la Regidora de Benestar de l’Ajuntament de Denia, Cristina Morera i representants de AMADEM, ONG per la Salut Mental Marina Alta, per a tractar la situaci贸 actual dels recursos per a persones amb diversitat funcional i amb trastorn mental greu d’aquesta comarca i la realitzaci贸 d’actuacions preventives.

Durant la trobada, tamb茅 s’ha tractat la marxa de les obres del Centre de Dia per a persones amb discapacitat intel路lectual que s’est脿 construint al costat del Centre Ocupacional de la Xara, i que tindr脿, tal com ha confirmat el director general, una capacitat per a 40 usuaris. Per a l’execuci贸 de les obres la Conselleria d’Igualtat ha destinat un pressupost de 548.784 euros.

Ratlla ha destacat l’increment del 70% en el nombre de places per a persones amb diversitat funcional en la comarca de la Marina Alta des de 2015, passant de 106 places a les 181 amb les quals s’explicar脿 a partir d’enguany en recursos de diferents tipologies.

Aix铆 mateix, el director general ha assenyalat que s’est脿 preparant un projecte de col路laboraci贸 amb l’Ajuntament de Denia per a l’obertura d’un Centre de Rehabilitaci贸 i Integraci贸 Social (CRIS) per a persones amb trastorn mental greu, aix铆 com la realitzaci贸 de programes de cobertura comarcal en salut mental amb la participaci贸 de l’entitat AMADEM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.