fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Javier Barrachina: “El nostre partit té llaços personals suficients per a constituir un gran gest polític”

Javier Barrachina: “El nostre partit té llaços personals suficients per a constituir un gran gest polític”

Javier Barrachina, candidat a la presidència del PP de Castelló i actual secretari provincial, ha convocat un desdejuni aquest matí per explicar el seu màxim propòsit si guanya la candidatura i quins canvis generaria.

El seu objectiu com a futur president és que la província de Castelló continue tenint “almenys un partit” que crega en ella, apuntant que aquells que pequen de “centralisme en el Consell” la mencionen com a “províncies del nord”, segons Barrachina en referència al centralisme de València perquè per a ells “solament som el nord de València” i manifesta que ell i els seus companys entenen que Castelló “és molt més”.

Pel que fa al seu objectiu intern pretén que el Partit Popular convertisca el centenar de victòries electorals que es van viure en les eleccions municipals en governs municipals, apuntant que a Castelló van guanyar en cent municipis de cent trenta-cinc, però governen en setanta. Per tal d’aconseguir aquest propòsit ha senyalat que procediria durant els pròxims dos anys en les juntes locals a una “reafirmació interna que ens permeta encarar la part final de la legislatura”, buscant que les demandes dels veïns siguen les més pròximes al resultat de la conformació de governs.

El actual secretari provincial ha informat que fins el dijous 29 no es podrà saber si hi ha més d’un candidat, dia en el qual finalitza el termini, apuntant que qualsevol militant pot presentar-se a dirigir el Partit Popular a Castelló. El procés està obert des del 17 d’abril. Serà el 11 de maig quan es determinarà qui ha guanyat les eleccions, candidat que superi el 50% de vots. En el cas que ningú arribi a la meitat dels vots, se realitzarà una segona convocatòria el dia 3 de juny en la ciutat de Peníscola. Barrachina considera que al Partit Popular de Castelló li convindria més d’una candidatura per no donar una imatge d’unidireccionalitat i uniformisme.

Barrachina lloa el treball del seu partit dient que cap partit de l’oposició ha portat a terme un procés amb tantes facilitats per a incentivar la participació i indica que volen que sigui el de “major apertura i transparència que ha viscut la província de Castelló fins ara”. A més, apunta que la seua lleialtat és Castelló, com a resposta a l’oposició que els titlla de “Partit Popular independent de la província de Castelló”. El candidat a la presidència ha declarat que els del seu equip i ell “són perifèria” i ser reivindicatiu i de Castelló “és indispensable”.

Respecte a l’amenaça de “todos contra el PP”, Javier Barrachina declara la seua indiferència davant aquest moviment i insisteix en que el més important és que els veïns “estan en nosaltres”. El candidat apunta dues claus per a convertir les seues victòries: “una lleu milloria del vot real i entendre’ns amb la resta”. A més, ha volgut elogiar la tasca que ha realitzat Javier Moliner afirmant que el seu lideratge “a Castelló li ha vingut molt bé” i ha declarat que si Moliner s’haguera presentat a la candidatura ell no seria ara mateix candidat, perquè segons ell la clau de la bona funcionalitat del Partit “és fer un bon equip”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.