fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Jos茅 Mart铆 assisteix a Tarragona a una reuni贸 de sis diputacions per a analitzar els projectes del corredor mediterrani

Jos茅 Mart铆 assisteix a Tarragona a una reuni贸 de sis diputacions per a analitzar els projectes del corredor mediterrani

La cita, prevista pel dijous, comptar脿 amb els presidents i presidentes de les diputacions de Castell贸, Jos茅 Mart铆; Val猫ncia, Antoni Gaspar; Tarragona, Noem铆 Llaurad贸; Barcelona, N煤ria Mar铆n; Girona, Miquel Noger, i Lleida, Joan Talarn.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, assistir脿 el dijous de 20 de febrer a Tarragona a una reuni贸 entre sis diputacions catalanes i valencianes per a obrir un espai com煤 en la reclamaci贸 de projectes d’infraestructures comunes, especialment centrats en el corredor mediterrani.

La trobada, previst a partir de les 11 del mat铆 al Palau de la Diputaci贸 de Tarragona, comptar脿 amb la pres猫ncia dels presidents i presidentes de les diputacions de Castell贸, Jos茅 Mart铆; Val猫ncia, Antoni Gaspar; Tarragona, Noem铆 Llaurad贸; Girona, Miquel Noguer; Barcelona, N煤ria Mar铆n, i Lleida, Joan Talarn.

L’acte comptar脿 amb dos temes a tractar de manera principal. D’una banda, “Ferrmed: la nostra participaci贸 en l’impuls del gran eix ferroviari de mercaderies que ha d’unir el sud amb el nord d’Europa” i, per un altre, “Euroregi贸: Arc llat铆 i Partenalia. Com les administracions interm猫dies podem contribuir a la construcci贸 d’un espai com煤 mitjan莽ant la col路laboraci贸 dirigida a la cohesi贸 social, econ貌mica, territorial i refor莽ant la relaci贸 amb els territoris del sud del Mediterrani”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.