fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Josep Ochoa: “La futura de Llei de Foment de la Responsabilitat Social serà transversal i afectarà tota l’administració i al seu sector públic”.

Josep Ochoa: “La futura de Llei de Foment de la Responsabilitat Social serà transversal i afectarà tota l’administració i al seu sector públic”.

El director general ha informat les diferents conselleries sobre les futures derivacions d’esta llei.

El director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa, ha mantingut una reunió amb altres directors generals i representants de les diferents conselleries per a crear un grup de treball que aborde aspectes vinculats amb la futura Llei Valenciana de Foment de la Responsabilitat Social, així com amb l’aplicació de les clàusules de responsabilitat social en la contractació de l’administració pública.

La creació d’este grup tècnic, la composició de la qual es validarà a partir d’un procés de reunions i presa de contacte ja iniciat amb la conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, permetrà a la direcció general tractar algunes de les derivacions futures que tindrà la nova Llei. Així mateix, el director general ha afirmat que “esta primera posada en comú ha permès constatar la unanimitat del govern valencià en relació amb esta matèria, la qual cosa representa una oportunitat de fer polítiques que afecten el conjunt de la ciutadania”.

En la mateixa reunió s’ha acordat també que en la formació del grup tècnic puguen integrar-se representants de l’Administració Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.