fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Josep Ochoa: “La futura de Llei de Foment de la Responsabilitat Social ser脿 transversal i afectar脿 tota l’administraci贸 i al seu sector p煤blic”.

Josep Ochoa: “La futura de Llei de Foment de la Responsabilitat Social ser脿 transversal i afectar脿 tota l’administraci贸 i al seu sector p煤blic”.

El director general ha informat les diferents conselleries sobre les futures derivacions d’esta llei.

El director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa, ha mantingut una reuni贸 amb altres directors generals i representants de les diferents conselleries per a crear un grup de treball que aborde aspectes vinculats amb la futura Llei Valenciana de Foment de la Responsabilitat Social, aix铆 com amb l’aplicaci贸 de les cl脿usules de responsabilitat social en la contractaci贸 de l’administraci贸 p煤blica.

La creaci贸 d’este grup t猫cnic, la composici贸 de la qual es validar脿 a partir d’un proc茅s de reunions i presa de contacte ja iniciat amb la conselleria d’Hisenda i Model Econ貌mic, permetr脿 a la direcci贸 general tractar algunes de les derivacions futures que tindr脿 la nova Llei. Aix铆 mateix, el director general ha afirmat que “esta primera posada en com煤 ha perm猫s constatar la unanimitat del govern valenci脿 en relaci贸 amb esta mat猫ria, la qual cosa representa una oportunitat de fer pol铆tiques que afecten el conjunt de la ciutadania”.

En la mateixa reuni贸 s’ha acordat tamb茅 que en la formaci贸 del grup t猫cnic puguen integrar-se representants de l’Administraci贸 Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.