fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 aprova una declaraci贸 institucional de suport als municipis afectats pels incendis de Les Useres i Bej铆s que contempla la creaci贸 d’un Pla d’Ocupaci贸

La Diputaci贸 de Castell贸 aprova una declaraci贸 institucional de suport als municipis afectats pels incendis de Les Useres i Bej铆s que contempla la creaci贸 d’un Pla d’Ocupaci贸

El president Jos茅 Mart铆 mostra “la consternaci贸 de tots per l’ocorregut”, posa en valor el treball dels operaris del Consorci i recorda que tres bombers van veure seriosament afectada la seua integritat en el sinistre de l’Alt Pal脿ncia.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat hui una declaraci贸 institucional recolzada per tots els grups de suport als municipis afectats pels incendis de Les Useres i Bej铆s. El text contempla l’aprovaci贸 d’un Pla d’Ocupaci贸 perqu猫 aquests municipis puguen contractar persones desocupades per a la reparaci贸 d’instal路lacions i serveis municipals afectats. Tamb茅 s’acorda la creaci贸 de l铆nies d’ajudes en coordinaci贸 amb la Generalitat Valenciana i el seu anunciat pla de recuperaci贸, en nom de que els ajuntaments activen ajudes a aut貌noms i PIMES. A m茅s, s’opta per complementar les ajudes que altres administracions destinen als habitatges afectats pels incendis, tant de primera com de segona resid猫ncia, fins a aconseguir el 100%.

La declaraci贸 institucional tamb茅 contempla l’aprovaci贸 de l铆nies nominatives d’ajudes als ajuntaments afectats, aix铆 com la pr貌rroga de totes les l铆nies i programes d’ajudes perqu猫 aquests municipis no tinguen problemes d’incompliment de terminis, aix铆 com que el Patronat Provincial de Turisme dissenye plans espec铆fics per a recuperar l’activitat tur铆stica en aquests pobles en coordinaci贸 amb Turisme Comunitat Valenciana.

La Diputaci贸 crear脿 finalment una oficina de coordinaci贸 i seguiment de les mesures per a aconseguir el seu m脿xim desenvolupament i l’efic脿cia de coordinaci贸 amb la resta d’administracions p煤bliques.

Consternaci贸 mostrada pel president

El president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, ha mostrat 芦la consternaci贸 de tots禄 per la virul猫ncia amb la qual es va desenvolupar l’incendi declarat a Bej铆s i ha procedit a donar lectura a la carta d’agra茂ment que els alcaldes dels municipis afectats van traslladar al Consorci Provincial de Bombers i a la resta de cossos i equips que van prendre part en els treballs d’extinci贸.

Mart铆 ha posat en valor el consens que ha suposat l’aprovaci贸 d’una declaraci贸 institucional sobre els incendis, per la qual cosa t茅 de suport als alcaldes dels municipis afectats. Tamb茅 ha posat en valor el treball realitzat per Bombers Diputaci贸 Castell贸 recordant que en algun moment de l’incendi tres bombers del consorci van veure molt seriosament compromesa la seua integritat

Leave a Reply

Your email address will not be published.