fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 obri el termini de sol路licituds de beques per a l’alumnat del programa ‘Uned S茅nior’ i la Universitat per a Majors de l’UJI

La Diputaci贸 de Castell贸 obri el termini de sol路licituds de beques per a l’alumnat del programa ‘Uned S茅nior’ i la Universitat per a Majors de l’UJI

L’脿rea de Benestar Social destinar脿 18.000 euros a cobrir despeses en matriculaci贸 i secretaria.

La Diputaci贸 de Castell贸, a trav茅s de l’脿rea de Benestar Social que dirigeix la diputada provincial Patricia Puerta, ha obert el termini per a presentar les sol路licituds de beques d’estudi destinades a l’alumnat del programa ‘Uned S茅nior’ impartit per la Universitat Nacional d’Estudis a Dist脿ncia’ (UNED), aix铆 com l’alumnat de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I (UJI) de Castell贸.

En total seran 90 beques i l’import total de les mateixes ser脿 de 18.000 euros, 13.000 euros per a la universitat per a majors de l’UJI i 5.000 per al programa ‘Uned S茅nior’. Les i els interessats poden sol路licitar la beca fins a l’1 d’octubre.

La vicepresidenta i diputada provincial ha assenyalat que treballar per a les persones majors “suposa el reconeixement social als qui han dedicat la seua vida a la construcci贸 de la societat actual”. “脡s evident que l’actual perfil de persona major 茅s el d’una persona activa, que conserva la seua capacitat de treball i manifesta una necessitat i il路lusi贸 per seguir aprenent i assolir noves metes”, ha afegit la diputada provincial.

脡s per aix貌 que Puerta ha apuntat que l’脿rea de Benestar Social de la Diputaci贸 de Castell贸 considera “prioritari” seguir treballant per a potenciar l’envelliment actiu, aix铆 com l’aprenentatge i habilitats que els permeta desenvolupar-se plenament en els temps actuals i evitar l’exclusi贸 social.

A m茅s a m茅s, tenim molt present la immensa riquesa que per al conjunt de la societat suposar脿, aix铆 mateix, l’aportaci贸 de les seues experi猫ncies”, ha afegit Puerta.

Finalment, la diputada provincial ha recordat que la finalitat de la present convocat貌ria 茅s facilitar l’acc茅s al programa ‘UNED S猫nior’ i a la universitat per a majors, o donar continu茂tat al seu proc茅s formatiu ja iniciat, a persones interessades en les quals conc贸rreguen especials dificultats per a cursar els seus estudis per la seua situaci贸 econ貌mica, edat, discapacitat, viol猫ncia de g猫nere o altres factors que puguen donar lloc a situacions d’exclusi贸 social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.