fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació exigeix a Generalitat que complete les obres del TRAM per a millorar les oportunitats de l’àrea metropolitana de Castelló

La Diputació exigeix a Generalitat que complete les obres del TRAM per a millorar les oportunitats de l’àrea metropolitana de Castelló

El Govern Provincial aprova les bases del pla Castelló 135 amb una inversió rècord de 12,4 milions d’euros per als municipis.

El Ple de la Diputació de Castelló ha reclamat avui a la Generalitat que complisca amb el seu compromís de generar més oportunitats de progrés a l’àrea metropolitana de Castelló completant les obres del TRAM. Així, a través d’una moció del grup popular, el Ple provincial ha demanat a la Generalitat que, dins d’un Pla Extraordinari, dot d’una partida pròpia per a la Línia 2 del TRAM entre Castelló, Almassora, Vila-real i Borriana per a executar el present exercici, així com culminar la línia 1 del TRAM entre Castelló i Benicàssim.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha assegurat que “hem de recolzar l’arribada d’infraestructures a Castelló, independentment del color polític del govern que les impulse. No hem de demonitzar estes qüestions mai, la qual cosa volem és tenir com més infraestructures millor, perquè després d’eixe missatge contradictori de desacord polític en el suport a les infraestructures, ha aparegut històricament l’excusa perfecta perquè els governs no invertisquen en la província. Hem d’unir-nos tots per a defensar el millor per a Castelló”.

En eixe sentit, la moció assenyala el greuge que suposa per als veïns de Castelló, Vila-real, Almassora i Borriana la nul·la sensibilitat del Consell amb la província de Castelló molt particularment amb estos municipis en esta qüestió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.