fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 exigeix a Generalitat que complete les obres del TRAM per a millorar les oportunitats de l’脿rea metropolitana de Castell贸

La Diputaci贸 exigeix a Generalitat que complete les obres del TRAM per a millorar les oportunitats de l’脿rea metropolitana de Castell贸

El Govern Provincial aprova les bases del pla Castell贸 135 amb una inversi贸 r猫cord de 12,4 milions d’euros per als municipis.

El Ple de la Diputaci贸 de Castell贸 ha reclamat avui a la Generalitat que complisca amb el seu comprom铆s de generar m茅s oportunitats de progr茅s a l’脿rea metropolitana de Castell贸 completant les obres del TRAM. Aix铆, a trav茅s d’una moci贸 del grup popular, el Ple provincial ha demanat a la Generalitat que, dins d’un Pla Extraordinari, dot d’una partida pr貌pia per a la L铆nia 2 del TRAM entre Castell贸, Almassora, Vila-real i Borriana per a executar el present exercici, aix铆 com culminar la l铆nia 1 del TRAM entre Castell贸 i Benic脿ssim.

El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha assegurat que “hem de recolzar l’arribada d’infraestructures a Castell贸, independentment del color pol铆tic del govern que les impulse. No hem de demonitzar estes q眉estions mai, la qual cosa volem 茅s tenir com m茅s infraestructures millor, perqu猫 despr茅s d’eixe missatge contradictori de desacord pol铆tic en el suport a les infraestructures, ha aparegut hist貌ricament l’excusa perfecta perqu猫 els governs no invertisquen en la prov铆ncia. Hem d’unir-nos tots per a defensar el millor per a Castell贸”.

En eixe sentit, la moci贸 assenyala el greuge que suposa per als ve茂ns de Castell贸, Vila-real, Almassora i Borriana la nul路la sensibilitat del Consell amb la prov铆ncia de Castell贸 molt particularment amb estos municipis en esta q眉esti贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.