fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 ultima una auditoria de transpar猫ncia per el聽2016

La Diputaci贸 ultima una auditoria de transpar猫ncia per el聽2016

L’estudi contempla desenes de variables i situa a la instituci贸 entre les pioneres a realitzar aquest tipus d’avaluacions externes.

La Diputaci贸 de Castell贸 ultima aquests dies la realitzaci贸 d’una complexa auditoria de transpar猫ncia que li permetr脿 aplicar les seues principals conclusions de cara al 2016, anant m茅s enll脿 en el seu comprom铆s d’obertura a la societat de la prov铆ncia de Castell贸. Aix铆, el Govern Provincial donar脿 a con茅ixer aquesta setmana vinent les principals conclusions de l’estudi que contempla desenes de variables i que posiciona a la instituci贸 entre les pioneres a realitzar aquest tipus d’avaluacions externes.

El diputat de Transpar猫ncia, Luis Mart铆nez, ha explicat “la complexitat t猫cnica d’un estudi d’aquestes caracter铆stiques que entra a analitzar diversos par脿metres relacionats no solament amb la publicaci贸 d’informaci贸, sin贸 tamb茅 amb els l铆mits de la publicitat activa, el dret d’acc茅s a la informaci贸 p煤blica, la protecci贸 de dades o la confidencialitat d’alguns par脿metres relacionats amb contractacions. Amb a莽貌, el president Moliner posiciona a la instituci贸 entre les primeres que estan duent a terme aquesta nova iniciativa amb tal d’avaluar el seu esfor莽 per fer de la Diputaci贸 una administraci贸 煤til i accessible als ciutadans a trav茅s dels llits legalment establits”.

En aquest sentit, l’auditoria de transpar猫ncia presentar脿 a m茅s una valoraci贸 de les mesures i identificaci贸 de defici猫ncies, mesures correctores i recomanacions o accions de millora de l’equip del projecte, i es realitzaran propostes per dur a terme i per a corregir les possibles defici猫ncies que es puguen detectar. L’informe d’auditoria s’acompanyar脿 d’una guia o test de comprovaci贸 dels l铆mits a la publicitat activa, arreplegats en la normativa, aquells derivats de la legislaci贸 en mat猫ria de protecci贸 de dades de car脿cter personal i la limitaci贸 per confidencialitat d’algunes informacions en mat猫ria de contractaci贸.

Mart铆nez ha assenyalat que “tenir una avaluaci贸 d’en quin moment estem en mat猫ria de transpar猫ncia ens permet aplicar les conclusions i millorar aquelles possibles defici猫ncies per a comen莽ar el 2016 amb el comprom铆s renovat de聽informar de cada moviment de gesti贸 que fem per a millorar la qualitat de vida de tots els castellonencs. Al cap i a la fi 茅s una forma objectiva de valorar les mesures que s’estan prenent per fer de la Diputaci贸 una instituci贸 transparent, un Govern provincial que demostra di脿riament un comportament concorde als principis de Bon Govern que tota Administraci贸 ha de tenir”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.