fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La milit脿ncia diu ‘s铆’ en la prov铆ncia de Castell贸 a l’acord del PSOE amb C’s

La milit脿ncia diu ‘s铆’ en la prov铆ncia de Castell贸 a l’acord del PSOE amb C’s

La secret脿ria d’Organitzaci贸 destaca que “malgrat el mal temps i les festes de la Magdalena, els afiliats han fet exercici d’un dret que converteix una vegada m茅s al partit socialista en la formaci贸 pol铆tica m茅s democr脿tica del Estat espanyol”.

La milit脿ncia socialista ha dit ‘s铆’ en la prov铆ncia de Castell贸 a l’acord del PSOE amb Ciutadans (C’s). Des de primera hora del mat铆, les bases del partit han anat votant en les seues agrupacions i, malgrat el mal temps i les festes de la Magdalena, “han fet exercici d’un dret que una vegada m茅s converteix al partit socialista en la formaci贸 pol铆tica m茅s democr脿tica de l’Estat espanyol”.

Aix铆 s’ha expressat la secret脿ria d’Organitzaci贸 de l’Adre莽a Provincial del PSPV-PSOE, Ana Bel茅n Edo, qui ha afegit que cada militant socialista “ha tingut llibertat de votar sobre les opcions que t茅 Pedro S谩nchez per a formar govern, en un fet sense precedents en la nostra democr脿cia”. “Mai abans el candidat a la presid猫ncia del govern s’ha sotm茅s a l’opini贸 dels membres del seu partit”, ha ressaltat Edo.

La secret脿ria d’Organitzaci贸 ha afirmat que “la transpar猫ncia i les noves formes en pol铆tica impliquen fer part铆cips als militants, i el que avui hem fet els socialistes ha de servir d’exemple a la resta de forces pol铆tiques per a donar compliment m脿xim a l’exig猫ncia constitucional que els partits pol铆tics han de ser, en organitzaci贸 i funcionament, plenament democr脿tics”.

La dirigent socialista ha indicat que amb la consulta duta a terme a la milit脿ncia, “avui, el PSOE, est脿 obrint de nou una porta a la participaci贸 dels ciutadans en els assumptes p煤blics”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.