fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La militància diu ‘sí’ en la província de Castelló a l’acord del PSOE amb C’s

La militància diu ‘sí’ en la província de Castelló a l’acord del PSOE amb C’s

La secretària d’Organització destaca que “malgrat el mal temps i les festes de la Magdalena, els afiliats han fet exercici d’un dret que converteix una vegada més al partit socialista en la formació política més democràtica del Estat espanyol”.

La militància socialista ha dit ‘sí’ en la província de Castelló a l’acord del PSOE amb Ciutadans (C’s). Des de primera hora del matí, les bases del partit han anat votant en les seues agrupacions i, malgrat el mal temps i les festes de la Magdalena, “han fet exercici d’un dret que una vegada més converteix al partit socialista en la formació política més democràtica de l’Estat espanyol”.

Així s’ha expressat la secretària d’Organització de l’Adreça Provincial del PSPV-PSOE, Ana Belén Edo, qui ha afegit que cada militant socialista “ha tingut llibertat de votar sobre les opcions que té Pedro Sánchez per a formar govern, en un fet sense precedents en la nostra democràcia”. “Mai abans el candidat a la presidència del govern s’ha sotmés a l’opinió dels membres del seu partit”, ha ressaltat Edo.

La secretària d’Organització ha afirmat que “la transparència i les noves formes en política impliquen fer partícips als militants, i el que avui hem fet els socialistes ha de servir d’exemple a la resta de forces polítiques per a donar compliment màxim a l’exigència constitucional que els partits polítics han de ser, en organització i funcionament, plenament democràtics”.

La dirigent socialista ha indicat que amb la consulta duta a terme a la militància, “avui, el PSOE, està obrint de nou una porta a la participació dels ciutadans en els assumptes públics”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.