fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La popular Bego帽a Carrasco escull a Sergio Toledo com el seu portaveu adjunt

La popular Bego帽a Carrasco escull a Sergio Toledo com el seu portaveu adjunt

Juan Carlos Redondo assumeix els temes econ貌mics, hisenda i ocupaci贸 i Susana Fabregat portar脿 la veu en els aspectes que concerneixen majors i benestar social. Els edils Vicent Sales, Mar铆a Espa帽a i Vicente Guillam贸n continuaran defensant les 脿rees que tenien assignades en l’anterior legislatura.

Els populars de la ciutat de Castell贸 han constitu茂t el Grup Municipal Popular, amb el qual defensaran a l’Ajuntament de la capital de la Plana els interessos dels castellonencs, assumint com a principal partit de l’oposici贸, la labor fiscalitzadora al govern municipal tripartit (PSOE, Comprom铆s i la conflu猫ncia Unides Podemos, Castell贸 en Moviment i Esquerra Unida). Bego帽a Carrasco, que continuar脿 sent la portaveu dels populars a la ciutat de Castell贸 ha manifestat: “Els set regidors electes del Partit Popular estem preparats per a treballar al servei dels castellonencs i contribuir a fer de Castell贸 una ciutat plena d’oportunitats, amb m茅s ocupaci贸, menys imposats i millor qualitat de vida, per貌 per a aix貌 cal que el govern tire a caminar despr茅s del repartiment de c脿rrecs”.

Carrasco comptar脿 amb l’edil Sergio Toledo com a portaveu adjunt, qui accedeix al c脿rrec despr茅s d’haver treballat, bra莽 a bra莽 amb Bego帽a Carrasco en el partit local, del qual 茅s Secretari General. Dels nous regidors populars, Juan Carlos Redondo posar脿 la lupa en els temes econ貌mics, d’hisenda i ocupaci贸, valent-se de la seua experi猫ncia de 25 anys com a assessor Laboral, Fiscal i Legal i dels seus amplis coneixements en el m贸n empresarial i de l’emprenedoria.

D’altra banda, Susana Fabregat, amb un perfil period铆stic i d’iniciativa solid脿ria portar脿 la veu en els aspectes que concerneixen majors i benestar social. Els edils veterans, Vicent Sales, Mar铆a Espa帽a i Vicente Guillam贸n continuaran defensant, pr脿cticament les mateixes 脿rees que tenien assignades en l’anterior legislatura.

En el cas de Vicent Sales, alternar脿 el c脿rrec de portaveu del Grup Popular en la Diputaci贸 de Castell贸 amb les 脿rees de Cultura i Participaci贸 Ciutadana a nivell local. Mar铆a Espa帽a, Llicenciada en Magisteri i directora del col路legi Fadrell, mantindr脿 el contacte amb la comunitat educativa, amb el comer莽 i amb els ens festers, defensant el millor per a cada 脿rea. I Vicente Guillam贸n, continuar脿 atent a les necessitats i reivindicacions dels ve茂ns del Grau per a millorar la qualitat dels serveis que presta l’Ajuntament.

Despr茅s de la reuni贸 de treball que els set regidors del Partit Popular han mantingut en el despatx de la tercera planta del consistori municipal, queden a l’espera que el nou equip de govern constitu茂sca oficialment les 脿rees de gesti贸 perqu猫 l’activitat municipal retorne com m茅s prompte millor. No obstant aix貌, tal com assenyala la portaveu popular, Bego帽a Carrasco: “El nostre grup no ha deixat de trepitjar el carrer, perqu猫 continuarem defensant el que 茅s bo per a Castell贸 i els castellonencs, prevalent per damunt de tot l’inter茅s general denunciant el sectarisme i els interessos partidistes, si n’hi haguera, encara que esperem que no tornen a caracteritzar esta nova legislatura”.

“Castell贸 necessita un govern que no perda el rumb, que no genere expectatives inassolibles, que no enganye i que complisca amb el principi de transpar猫ncia. La nostra l铆nia de treball estar脿 centrada en cinc eixos: la dinamitzaci贸 de l’economia, el suport al desenvolupament empresarial i la creaci贸 d’ocupaci贸; una baixada d’impostos; una ciutat m茅s social amb oportunitats per a tots; la defensa de la llibertat i la defensa dels senyals d’identitat, perqu猫 la nostra ciutat i els seus ve茂ns est脿 per davant de tota la resta”, conclou Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.