Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La popular Begoña Carrasco escull a Sergio Toledo com el seu portaveu adjunt

La popular Begoña Carrasco escull a Sergio Toledo com el seu portaveu adjunt

Juan Carlos Redondo assumeix els temes econòmics, hisenda i ocupació i Susana Fabregat portarà la veu en els aspectes que concerneixen majors i benestar social. Els edils Vicent Sales, María España i Vicente Guillamón continuaran defensant les àrees que tenien assignades en l’anterior legislatura.

Els populars de la ciutat de Castelló han constituït el Grup Municipal Popular, amb el qual defensaran a l’Ajuntament de la capital de la Plana els interessos dels castellonencs, assumint com a principal partit de l’oposició, la labor fiscalitzadora al govern municipal tripartit (PSOE, Compromís i la confluència Unides Podemos, Castelló en Moviment i Esquerra Unida). Begoña Carrasco, que continuarà sent la portaveu dels populars a la ciutat de Castelló ha manifestat: “Els set regidors electes del Partit Popular estem preparats per a treballar al servei dels castellonencs i contribuir a fer de Castelló una ciutat plena d’oportunitats, amb més ocupació, menys imposats i millor qualitat de vida, però per a això cal que el govern tire a caminar després del repartiment de càrrecs”.

Carrasco comptarà amb l’edil Sergio Toledo com a portaveu adjunt, qui accedeix al càrrec després d’haver treballat, braç a braç amb Begoña Carrasco en el partit local, del qual és Secretari General. Dels nous regidors populars, Juan Carlos Redondo posarà la lupa en els temes econòmics, d’hisenda i ocupació, valent-se de la seua experiència de 25 anys com a assessor Laboral, Fiscal i Legal i dels seus amplis coneixements en el món empresarial i de l’emprenedoria.

D’altra banda, Susana Fabregat, amb un perfil periodístic i d’iniciativa solidària portarà la veu en els aspectes que concerneixen majors i benestar social. Els edils veterans, Vicent Sales, María España i Vicente Guillamón continuaran defensant, pràcticament les mateixes àrees que tenien assignades en l’anterior legislatura.

En el cas de Vicent Sales, alternarà el càrrec de portaveu del Grup Popular en la Diputació de Castelló amb les àrees de Cultura i Participació Ciutadana a nivell local. María España, Llicenciada en Magisteri i directora del col·legi Fadrell, mantindrà el contacte amb la comunitat educativa, amb el comerç i amb els ens festers, defensant el millor per a cada àrea. I Vicente Guillamón, continuarà atent a les necessitats i reivindicacions dels veïns del Grau per a millorar la qualitat dels serveis que presta l’Ajuntament.

Després de la reunió de treball que els set regidors del Partit Popular han mantingut en el despatx de la tercera planta del consistori municipal, queden a l’espera que el nou equip de govern constituïsca oficialment les àrees de gestió perquè l’activitat municipal retorne com més prompte millor. No obstant això, tal com assenyala la portaveu popular, Begoña Carrasco: “El nostre grup no ha deixat de trepitjar el carrer, perquè continuarem defensant el que és bo per a Castelló i els castellonencs, prevalent per damunt de tot l’interés general denunciant el sectarisme i els interessos partidistes, si n’hi haguera, encara que esperem que no tornen a caracteritzar esta nova legislatura”.

“Castelló necessita un govern que no perda el rumb, que no genere expectatives inassolibles, que no enganye i que complisca amb el principi de transparència. La nostra línia de treball estarà centrada en cinc eixos: la dinamització de l’economia, el suport al desenvolupament empresarial i la creació d’ocupació; una baixada d’impostos; una ciutat més social amb oportunitats per a tots; la defensa de la llibertat i la defensa dels senyals d’identitat, perquè la nostra ciutat i els seus veïns està per davant de tota la resta”, conclou Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.