fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Regidoria d’Urbanisme obri un procés per conéixer les inquietuds respecte a la costa de Vinaròs.

La Regidoria d’Urbanisme obri un procés per conéixer les inquietuds respecte a la costa de Vinaròs.

La Regidoria d’Ordenació del Territori i Urbanisme obri el procés de participació ciutadana per conéixer les inquietuds respecte a la costa de Vinaròs.

El litoral és un espai crític d’alt valor estratègic que es troba amenaçat per processos d’ocupació urbanística i de transformació que poden menyscabar la seua importància com a actiu crucial del Territori.

Es pretén en aquest formulari de participació, conéixer la percepció dels ciutadans pel que fa al grau de protecció dels sòls que conformen el litoral del terme municipal de Vinaròs.

Aquest procés participatiu s’inclou dins de l’esborrany sobre el Pla d’Acció per Protegir el litoral, que està elaborant Conselleria, es tracta d’una enquesta preliminar que s’inclourà dins de l’informe que l’Ajuntament de Vinaròs remetrà a la Conselleria.

El formulari es pot trobar a la web municipal en l’apartat Destacats, en aquest apartat també es pot trobar un resum del Pla d’Acció Territorial d’Infraestructura Verda del Litoral i l’informe de serveis tècnics de l’Ajuntament de Vinaròs que es remetrà a la Conselleria junt amb els resultats del formulari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.