fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La representació castellonera en la cimera de París

La representació castellonera en la cimera de París

A les fotos de la cimera de París veiem xinesos, americans, alemanys i fins i tot algun que un altre espanyol però ¿Hi ha alguna presència de Castelló a la cimera?

El seu nom es Laura Menéndez, amb 37 anys és una de les catorze delegades espanyoles de Mans Unides que participaran en la Conferència del Canvi Climàtic. La seua presència té un triple objectiu: Que els acords siguen vinculants, que comprometen tots els països perquè el planeta no es deteriore, i que siguen justs tenint en compte els que més pateixen i tenen majors necessitats d’adaptació.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”No seria just retirar-nos perque el Daesh ha fet aquestes barbaritats”[/pullquote]

Laura participa a la conferència dins del CIDSE, que es una aliança internacional d’associacions catòliques para el desenvolupament continuant amb el que va manifestar el Papa Francesc a l’encíclica Laudato si. Laura manifesta no ser una dona que a l’ombra dels atemptats de París no té por al Daesh, ja que La nostra missió és anar amb els més pobres i mentre missioners i ONG estiguen treballant ací braç a braç amb la població, estarem presents. Al final nosaltres treballem amb persones i no seria just retirar-nos per una altra gent que ha fet aquestes barbaritats.

Mans Unides és una ONG (organització no governamental) espanyola de voluntaris que lluita per eradicar la fam i la pobresa en el món. Les nostres dues línies de treball són finançar projectes de desenvolupament al sud i sensibilitzar la població d’Espanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.