fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La representaci贸 castellonera en la cimera de Par铆s

La representaci贸 castellonera en la cimera de Par铆s

A les fotos de la cimera de Par铆s veiem xinesos, americans, alemanys i fins i tot algun que un altre espanyol per貌 驴Hi ha alguna pres猫ncia de Castell贸 a la cimera?

El seu nom es Laura Men茅ndez, amb 37 anys 茅s una de les catorze delegades espanyoles de Mans Unides que participaran en la Confer猫ncia del Canvi Clim脿tic. La seua pres猫ncia t茅聽un triple objectiu: Que els acords siguen vinculants, que comprometen tots els pa茂sos perqu猫 el planeta no es deteriore, i que siguen justs tenint en compte els que m茅s pateixen i tenen majors necessitats d’adaptaci贸.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”No seria just retirar-nos perque el Daesh ha fet aquestes barbaritats”[/pullquote]

Laura participa聽a la聽confer猫ncia dins del CIDSE, que es una alian莽a internacional d’associacions cat貌liques para el desenvolupament continuant amb el que va manifestar el Papa Francesc a l’enc铆clica Laudato si. Laura manifesta no ser una dona que a l’ombra dels atemptats de Par铆s no t茅 por al Daesh, ja que La nostra missi贸 茅s anar amb els m茅s pobres i mentre missioners i ONG estiguen treballant ac铆 bra莽 a bra莽 amb la poblaci贸, estarem presents. Al final nosaltres treballem amb persones i no seria just retirar-nos per una altra gent que ha fet aquestes barbaritats.

Mans Unides 茅s una ONG (organitzaci贸 no governamental) espanyola de voluntaris que lluita per eradicar la fam i la pobresa en el m贸n. Les nostres dues l铆nies de treball s贸n finan莽ar projectes de desenvolupament al sud i sensibilitzar la poblaci贸 d’Espanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.