fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Vall d’Uixó fa canvi de criteri per la contractació de serveis a empreses de fora de la localitat

La Vall d’Uixó fa canvi de criteri per la contractació de serveis a empreses de fora de la localitat

Gema Domínguez assegura que el govern de PSPV-PSOE, EU i Compromís han contractat a empreses d’altres municipis per a l’Escola de Nadal i de Pasqua, per al disseny de rutes de muntanya i per al tractament de plagues.

La portaveu adjunta del Partit Popular en l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Gema Domínguez, ha mostrat la preocupació pel canvi de criteri del tripartit format per PSPV-PSOE, EU i Compromís per la contractació de serveis a empreses de fora de la localitat, serveis que en l’anterior legislatura realitzaven empreses de la Vall.

Així doncs, l’edil ha assegurat que “el servei de tractament de plagues ha sigut concedit a una empresa de fora de la Vall; l’Escola de Nadal i l’Escola de Pasqua s’ha contractat a empreses de fora i el mateix ocorre amb el disseny de les rutes de muntanya que també les realitza una empresa d’un altre municipi”.

Domínguez ha instat a l’equip de govern que s’autodenomina progressista que “confie en els nostres empresaris, que confie en la seua capacitat de treball, que confie en la seua vàlua i en la seua eficiència” perquè “contractar a empreses de la Vall suposa fomentar l’ocupació, fomentar i recolzar els serveis públics i fer possible les ajudes socials”.

L’edil del PP ha assenyalat que són les empreses amb domicili fiscal en la Vall les que contribueixen amb el pagament dels seus impostos al fet que puguem fer polítiques de creació d’ocupació i les que, amb el pagament dels seus impostos, fan possible ajudar als veïns i veïnes que estan passant dificultats econòmiques o que es puguen pagar serveis essencials i bàsics com la Policia Local.

Gema Domínguez ha afirmat que “des del PP estem per a treballar i per a servir a les persones, i sabem que recolzar als nostres comerços i a les nostres empreses és fonamental per al desenvolupament econòmic i social de la nostra població”. Per açò, l’edil ha indicat que “la millor política social és la creació d’ocupació i contractant a empreses de la Vall vam crear riquesa i vam crear ocupació”.

Així mateix, l’edil ha destacat que arran de les #RutasPopulares i el contacte diari amb els veïns de la Vall “hem pogut constatar de primera mà que els nostres veïns i veïnes estan tremendament preocupats pel tema de les plagues, mosquits, rates i paneroles”. Concretament est és un dels serveis que abans prestava la Cooperativa Sant Vicent, una societat de la Vall, i que ara realitza una empresa amb seu social a Alacant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.