fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Benicarló acorda vies de col·laboració amb la protectora Soscan

L’Ajuntament de Benicarló acorda vies de col·laboració amb la protectora Soscan

L’Ajuntament de Benicarló s’ha compromés a col·laborar amb la protectora d’animals Soscan per tal de millorar els serveis que actualment ofereix l’associació. El consistori aportarà material d’obra que no s’utilitza i altres elements com tanques o arbres.

El regidor de Serveis Públics, Ilde Añó, ha visitat les instal·lacions de la protectora d’animals Soscan per iniciar camins de col·laboració que ajuden a mantindre i a millorar els serveis que s’ofereixen des de la protectora. Fruit d’aquesta visita, l’Ajuntament s’ha compromés a contribuir amb elements que actualment es troben als magatzems de la Brigada d’Obres i Serveis i que no s’utilitzen, com ara material d’obra o tanques. També s’ha previst la possibilitat de trasplantar arbres o altres elements ornamentals.

Per al regidor, es tracta d’una col·laboració «necessària per la gran tasca que fa aquesta associació en favor dels animals abandonats». «Des de l’Ajuntament -ha dit Añó- farem el que estiga en les nostres mans per ajudar a millorar i ampliar les instal·lacions».

Leave a Reply

Your email address will not be published.