fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ajuntament de Betx铆 prohibira als camions aparcar dins de la poblaci贸 quan comence a funcionar la CAMPA.

L’ajuntament de Betx铆 prohibira als camions aparcar dins de la poblaci贸 quan comence a funcionar la CAMPA.

El ple de la corporaci贸 municipal modificar脿 l鈥檃rticle 30 de l鈥檕rdenan莽a de Tr脿nsit per restringir la parada dels grans vehicles.

L鈥檃juntament de Betx铆 ha tramitat la modificaci贸 de l鈥檕rdenan莽a de Tr脿nsit per tindre-ho tot preparat a la posada en funcionament de la campa de camions que s鈥檈spera que siga efectiva a partir del mes de mar莽. D鈥檃questa forma, el nou article 30 de l鈥檕rdenan莽a municipal prohibir脿 a tots els vehicles pesats de m茅s de 3500鈥痥g estacionar dins del nucli urb脿.

Aix铆 ho va explicar aquesta setmana l鈥檃lcalde de la localitat, Alfred Remolar, a tots els camioners betxinencs, en una reuni贸 informativa que va comptar tamb茅 amb la pres猫ncia dels representants de la Cooperativa Agr铆cola de Betx铆, que ser脿 qui gestionar脿 la campa durant els pr貌xims anys. En la trobada, Remolar va explicar el聽full de ruta dissenyada per als pr貌xims mesos. Aix铆, va exposar que 鈥渓a modificaci贸 es far脿 efectiva la pr貌xima setmana, tot i que no s鈥檃plicar脿 fins que no es pose en funcionament el p脿rquing de camions鈥.

En aquest sentit, Remolar va explicar que encara queda per resoldre鈥檚 el tema ambiental, que dep茅n de Conselleria i que s鈥檈spera que estiga aprovat 鈥渁 finals de febrer鈥. D鈥檃questa forma, amb la infraestructura ja acabada, 鈥渢ant la campa com la nova ordenan莽a podrien activar-se a partir del mes de mar莽鈥.

En la reuni贸 tamb茅 es van explicar els detalls t猫cnics amb qu猫 comptar脿 el nou aparcament de camions, especialment pel que fa a la seguretat. Aix铆, es va exposar que s鈥檌nstal路laran c脿meres perimetrals d鈥櫭簂tima generaci贸 per evitar els possibles robatoris. La infraestructura, que tindr脿 8.000 metres quadrants, podr脿 albergar fins a un m脿xim de 51 camions, i comptar脿 tamb茅 amb un sortidor de gasoil per als grans vehicles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.