fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana aprova els criteris per a complements de productivitat als funcionaris

L’Ajuntament de Borriana aprova els criteris per a complements de productivitat als funcionaris

El document estableix el marc legal, les quanties i els llocs de treball inclosos en aquests complements.

L’Ajuntament de Borriana ha aprovat i establit per primera vegada un règim de productivitat per als empleats públics de l’Ajuntament. Un reglament que estableix els criteris objectius per a l’assignació de complements de productivitat als funcionaris del consistori, destinat a retribuir l’especial rendiment, l’activitat extraordinària i l’interés i iniciativa amb què el funcionari exerceix el seu treball.

El document detalla el marc legal actual, els distints llocs de treball inclosos en aquests complements, així com les quanties per substitucions de firma. Els llocs d’empleats públics amb habilitació nacional, el lloc d’intendent cap de la Policia Local o de direcció de secció i recaptador són alguns dels grups detallats en el document amb exercici de funcions de categoria superior.

Les assignacions dels complements hauran de respondre a criteris objectius. Tal com assenyala el document, “l’apreciació de la productivitat del complement haurà de realitzar-se en funció de circumstàncies objectives relacionades directament amb l’exercici del lloc de treball i objectius assignats al mateix”.

El regidor de Personal, Javier Gual, hi ha assenyalat que “aquest document és un pas més cap a una gestió eficaç dels recursos públics. Pensem que aquesta regulació estableix d’una manera clara i transparent les retribucions especials dels empleats públics referides a substitucions de firma i, al seu torn, creiem que es va a traduir en una millora del servici prestat als ciutadans. El nostre objectiu és dialogar amb els representants dels treballadors per a desenrotllar un marc més ampli en el que incloure les remuneracions per les labors extraordinàries dels mateixos”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que “hem de tindre en compte que els empleats municipals formen un gran capital humà que està en contacte directe i al servici dels nostres veïns, per això, pensem que és de justícia que queden regulats d’aquesta manera els seus complements de productivitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.