fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana aprova els criteris per a complements de productivitat als funcionaris

L’Ajuntament de Borriana aprova els criteris per a complements de productivitat als funcionaris

El document estableix el marc legal, les quanties i els llocs de treball inclosos en aquests complements.

L’Ajuntament de Borriana ha aprovat i establit per primera vegada un r猫gim de productivitat per als empleats p煤blics de l’Ajuntament. Un reglament que estableix els criteris objectius per a l’assignaci贸 de complements de productivitat als funcionaris del consistori, destinat a retribuir l’especial rendiment, l’activitat extraordin脿ria i l’inter茅s i iniciativa amb qu猫 el funcionari exerceix el seu treball.

El document detalla el marc legal actual, els distints llocs de treball inclosos en aquests complements, aix铆 com les quanties per substitucions de firma. Els llocs d’empleats p煤blics amb habilitaci贸 nacional, el lloc d’intendent cap de la Policia Local o de direcci贸 de secci贸 i recaptador s贸n alguns dels grups detallats en el document amb exercici de funcions de categoria superior.

Les assignacions dels complements hauran de respondre a criteris objectius. Tal com assenyala el document, “l’apreciaci贸 de la productivitat del complement haur脿 de realitzar-se en funci贸 de circumst脿ncies objectives relacionades directament amb l’exercici del lloc de treball i objectius assignats al mateix”.

El regidor de Personal, Javier Gual, hi ha assenyalat que “aquest document 茅s un pas m茅s cap a una gesti贸 efica莽 dels recursos p煤blics. Pensem que aquesta regulaci贸 estableix d’una manera clara i transparent les retribucions especials dels empleats p煤blics referides a substitucions de firma i, al seu torn, creiem que es va a traduir en una millora del servici prestat als ciutadans. El nostre objectiu 茅s dialogar amb els representants dels treballadors per a desenrotllar un marc m茅s ampli en el que incloure les remuneracions per les labors extraordin脿ries dels mateixos”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que “hem de tindre en compte que els empleats municipals formen un gran capital hum脿 que est脿 en contacte directe i al servici dels nostres ve茂ns, per aix貌, pensem que 茅s de just铆cia que queden regulats d’aquesta manera els seus complements de productivitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.