fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de L’Alcora fa una despesa de 150.000€ en reformar el saló de plens

L’Ajuntament de L’Alcora fa una despesa de 150.000€ en reformar el saló de plens

Mallol (PP) demana al tripartit que siga ambiciós i desenvolupe l’Escola de Música comarcal per a evitar la provisionalitat del saló de plens.

El consistori municipal ha aprovat aquesta despesa per a donar major utilitat al lloc. Un dels més beneficicats és l’Agrupació Musical l’Alcalatén de l’Alcora, que realitzarà els seus assajos en el remodelat saló d’actes de l’Ajuntament. El govern de l’Alcora persegueix amb aquesta iniciativa donar resposta a una demanda “de fa molts anys” de la banda, ja que l’espai en el qual assagen en l’actualitat no reuneix les condicions apropiades. D’aquesta manera, també es contribuirà a millorar la situació de falta d’espai de l’Escola de Música, un problema que porta molts anys sense solució i que, ara, en dividir-se l’assaig, es podran habilitar al voltant de tres aules per al pròxim curs.

Partit Popular de l’Alcora ha instat al tripartit que governa a l’Alcora al fet que siga ambiciós i no abandone la idea de desenvolupar una Escola de Música de caràcter comarcal a l’Alcora. Merche Mallol, regidora del Partit Popular en la localitat, ha considerat que l’adequació del saló de plens com a sala d’assajos per a la banda de música és una mesura “que no ha d’impedir que se seguisca treballant en el desenvolupament d’un projecte que ja planifiquem durant el passat mandat”.

En opinió de Mallol, “tots estem d’acord que els nostres músics necessiten un espai adequat i adaptat a les seues necessitats”. Per açò, “gastar 150.000 euros a adaptar el saló de plens com a sala d’assajos per a un període temporal ens sembla que pot generar limitacions per a la resta d’associacions que empren aquest espai”.

Per aquest motiu, “hauríem de treballar en un projecte de futur, tal com ho vam fer nosaltres durant el passat mandat, en el qual vam mantenir contactes amb l’entitat per a estudiar la possibilitat de comprar uns terrenys en el PAI Ciutat Jardí que permeteren planificar una inversió per a construir una Escola de Música”.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.