fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora sol路licita ajudes a la Generalitat per a potenciar els actius tur铆stics del municipi

L’Ajuntament de l’Alcora sol路licita ajudes a la Generalitat per a potenciar els actius tur铆stics del municipi

Impulsades per l’Ag猫ncia Valenciana del Turisme, estes ajudes estan dirigides a la millora competitiva dels municipis de la Comunitat Valenciana a trav茅s de la modernitzaci贸 i posada en valor dels seus recursos.

En la seua “aposta decidida” per potenciar els actius tur铆stics de l’Alcora, l’Ajuntament, a trav茅s de la Tourist Info del municipi, ha sol路licitat diverses subvencions a la Generalitat Valenciana. Ajudes que tenen, entre altres objectius, la millora competitiva dels destins de la Comunitat Valenciana a trav茅s de la modernitzaci贸 i posada en valor dels seus recursos.

Estes convocat貌ries d’ajudes 2016, impulsades per l’Ag猫ncia Valenciana del Turisme i dirigides a entitats locals de la Comunitat Valenciana, inclouen diferents programes espec铆fics.

Els objectes d’estos programes s贸n: adequaci贸 i posada en valor tur铆stic dels recursos, impuls al turisme sostenible, impuls a l’excel路l猫ncia tur铆stica, millora de la senyalitzaci贸 tur铆stica, impuls de la imatge i millora de les instal路lacions de la xarxa Tourist Info.

Concretament, l’Ajuntament de l’Alcora ha sol路licitat ajudes per a la creaci贸 de productes tur铆stics i per a la interpretaci贸 tur铆stica. Tamb茅 dirigides a millorar l’efici猫ncia energ猫tica de les infraestructures tur铆stiques, aix铆 com per a dur a terme un projecte de senyalitzaci贸 tur铆stica i direccional.

A m茅s, cal destacar que el consistori ha demandat ajudes per al suport, promoci贸 i difusi贸 de la 鈥淩ompida de la Hora鈥, com a Festa d’Inter茅s Tur铆stic Auton貌mic de la Comunitat Valenciana, dins del programa destinat a l’impuls de la imatge de les destinacions tur铆stiques.

D’altra banda, tamb茅 s’ha sol路licitat la subvenci贸 que t茅 com a objecte l’adequaci贸 i millora de les instal路lacions de la xarxa Tourist Info.

“L’Alcora compta amb nombrosos atractius que hem de cuidar i posar en valor”, manifesten, fent insist猫ncia en qu猫 “des del govern de l’Alcora treballem per potenciar els nostres recursos i aprofitar totes les oportunitats i ajudes a les quals podem optar, impulsades des d’altres administracions”.

Entre els actius del municipi, destaquen “el Museu de Cer脿mica, paratges naturals plens d’encant, les rutes urbanes i pel terme municipal, la ruta dels murals cer脿mics, les activitats en la naturalesa, el ric patrimoni hist貌ric i cultural, les importants tradicions, festes populars i d’inter茅s tur铆stic, etc鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.