fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Navaixes cercar脿 altres solucions abans de pujar l’IBI

L’Ajuntament de Navaixes cercar脿 altres solucions abans de pujar l’IBI

Despr茅s del tercer ple ordinari de 2016 realitzat el dimarts 29 de mar莽, la proposta del PSOE de pujar l’IBI va ser retirada al no comptar amb l’unaminitat del ple.

Navaixes va realitzar el tercer ple d’enguany estrenant el seu nou horari, les 22:00 en comptes de les 10:00 del mat铆 que era l’hora habitual fins al moment.

En ell, l’alcaldessa va adonar al poble del resultat de l’informe de la sindicatura de comptes sobre l’any 2013 i que va ser lliurat a l’Ajuntament en els primers dies de mar莽.

GDE Error: La URL solicitada no es v谩lida

El punt 5, era l’informe de la comissi贸 de comptes, sonde es va parlar dels diferents pagaments pendents que destaca un estudi del secretari de les obligacions de pagament que t茅 l’ajuntament on es va informar que hi ha pendent de pagament 153.000 euros aproximadament de diversos judicis perduts de les quals les sent猫ncies ja s贸n fermes.

En el punt 6, es va tractar la proposta d’Alternativa per a la participaci贸 de Navaixes en la Mancomunitat de l’Alt Palancia, punt que es va aprovar pels tres partits perqu猫 es porte un estudi per part dels tres partits despr茅s de passar-los el secretari un informe amb les dades per a poder avaluar aquests els avantatges que portaria pert脿nyer a la Mancomunitat i les despeses que portaria comparats amb els quals es tenen ara.

El punt set猫 eren dues propostes del PSOE. La primera era instar a Govern d’Espanya i de la Uni贸 Europea a rectificar el tractat d’acord entre la UE i Turquia per a l’extradici贸 dels refugiats sirians, el qual van subscriure votant a favor Alternativa per Navaixes i el PSOE i va tenir l’abstenci贸 del Partit Popular. La segona proposta va ser el punt estavella, ja que es demanava l’aprovaci贸 d’una nova Ordenan莽a fiscal reguladora de l’Impost sobre B茅ns Immobles, proposta que va defensar el portaveu socialista com una mesura necess脿ria entre moltes altres mesures que caldr脿 prendre i que va concloure amb la intenci贸 que 鈥渟i no 茅s aprovada per unaminitat, la retirar茅鈥. La Portaveu Popular va declinar votar a favor en considerar que primer s’han de posar els comptes al dia i tenir un pressupost com a principal prioritat per a veure les decisions que es prenen despr茅s amb els comptes fets.

Per part d’Alternativa per Navaixes, la regidor d’hisenda, Mar铆a Dom铆nguez, va justificar oposar-se a la pujada de la seg眉ent forma: 鈥淣o 茅s el moment de pujar l’IBI, perqu猫 no es tenen les dades reals. Des d’Alternativa per Navaixes considerem que el poble no ha de pagar els plats trencats i l’augment de l’IBI no seria una soluci贸 ara mateix per al desfasament del pressupost鈥. Despr茅s del torn de paraula dels tres grups, el PSOE va retirar la proposta.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.