fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcalde de Nules “castiga” des de l’estiu als ve茂ns deixant a fosques els carrers

L’alcalde de Nules “castiga” des de l’estiu als ve茂ns deixant a fosques els carrers

El portaveu del PP, Mario Garc铆a, lamenta que tenir llum en la localitat 鈥渟’haja convertit en un privilegi perqu猫 els qui han de donar solucions no treballen鈥.

“L’alcalde de Nules castiga des de fa m茅s de tres mesos als ve茂ns de la localitat negant-los una prestaci贸 b脿sica com 茅s la il路luminaci贸 dels seus carrers”. Aix铆 ho han denunciat des del Grup Municipal del Partit Popular en la localitat, a trav茅s del seu regidor i portaveu, Mario Garc铆a, despr茅s que durant aquesta setmana s’hagen tornat a repetir cont铆nues apagades en diferents punts de la localitat.

Des de la vila fins a carrers lim铆trofs del casc urb脿, els ve茂ns segueixen 鈥渃astigats per un alcalde que 茅s incapa莽 de posar-se a treballar鈥. 鈥淣ules no li demana a l’alcalde que acabe amb la plaga de mosquits, perqu猫 som conscients que per m茅s espases que traga l’ajuntament 茅s incapa莽 d’atallar aquest problema sanitari鈥. Per a莽貌 des del PP 鈥渞eivindiquem que la Generalitat actue amb tractaments supramunicipals que frenen la proliferaci贸 de l’insecte鈥.

No obstant a莽貌, en el cas de la il路luminaci贸 de la via p煤blica, 鈥溍﹕ inconcebible que acumulem m茅s de tres mesos amb apagades. Que des de l’estiu el nostre municipi patisca cont铆nues caigudes de la llum en els carrers i que entre els cinc partits que s’han repartit els despatxos de l’ajuntament cap siga incapa莽 de resoldre el problema diu molt de quin 茅s el nivell de treball d’els qui ens governen鈥.

Per a Mario Garc铆a, 鈥渟eria convenient que l’alcalde que governa el nostre poble es arremangara i s’esfor莽ara per resoldre aquesta situaci贸. Que en lloc de dedicar-se a forjar nous partits es dedicaren a gestionar Nules. Ning煤 compr猫n com despr茅s de m茅s de tres mesos cap d’aquests partits s’haja pres aquest problema de deb貌. Senzillament perqu猫 cap est脿 implicat a garantir prestacions b脿siques als nostres ve茂ns. A莽貌 s铆, quan toca pujar impostos ho tenen molt clar鈥. En 2019, ha postil路lat el portaveu del PP a Nules, 鈥渘o sabem si seguirem amb apagades vista la inefic脿cia d’aquests partits. El que s铆 sabem ja 茅s que ens pujaran la brossa un any m茅s perqu猫 a Nules hi ha un alcalde al capdavant d’un pacte que sap gastar per貌 no treballar鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.