fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’alcalde de Nules “castiga” des de l’estiu als veïns deixant a fosques els carrers

L’alcalde de Nules “castiga” des de l’estiu als veïns deixant a fosques els carrers

El portaveu del PP, Mario García, lamenta que tenir llum en la localitat “s’haja convertit en un privilegi perquè els qui han de donar solucions no treballen”.

“L’alcalde de Nules castiga des de fa més de tres mesos als veïns de la localitat negant-los una prestació bàsica com és la il·luminació dels seus carrers”. Així ho han denunciat des del Grup Municipal del Partit Popular en la localitat, a través del seu regidor i portaveu, Mario García, després que durant aquesta setmana s’hagen tornat a repetir contínues apagades en diferents punts de la localitat.

Des de la vila fins a carrers limítrofs del casc urbà, els veïns segueixen “castigats per un alcalde que és incapaç de posar-se a treballar”. “Nules no li demana a l’alcalde que acabe amb la plaga de mosquits, perquè som conscients que per més espases que traga l’ajuntament és incapaç d’atallar aquest problema sanitari”. Per açò des del PP “reivindiquem que la Generalitat actue amb tractaments supramunicipals que frenen la proliferació de l’insecte”.

No obstant açò, en el cas de la il·luminació de la via pública, “és inconcebible que acumulem més de tres mesos amb apagades. Que des de l’estiu el nostre municipi patisca contínues caigudes de la llum en els carrers i que entre els cinc partits que s’han repartit els despatxos de l’ajuntament cap siga incapaç de resoldre el problema diu molt de quin és el nivell de treball d’els qui ens governen”.

Per a Mario García, “seria convenient que l’alcalde que governa el nostre poble es arremangara i s’esforçara per resoldre aquesta situació. Que en lloc de dedicar-se a forjar nous partits es dedicaren a gestionar Nules. Ningú comprèn com després de més de tres mesos cap d’aquests partits s’haja pres aquest problema de debò. Senzillament perquè cap està implicat a garantir prestacions bàsiques als nostres veïns. Açò sí, quan toca pujar impostos ho tenen molt clar”. En 2019, ha postil·lat el portaveu del PP a Nules, “no sabem si seguirem amb apagades vista la ineficàcia d’aquests partits. El que sí sabem ja és que ens pujaran la brossa un any més perquè a Nules hi ha un alcalde al capdavant d’un pacte que sap gastar però no treballar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.