fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’equip de govern de la Vall d’Uix贸 refor莽a la seua uni贸 i comprom铆s amb una jornada de conviv猫ncia

L’equip de govern de la Vall d’Uix贸 refor莽a la seua uni贸 i comprom铆s amb una jornada de conviv猫ncia

Un dels plans que s’impulsaran en el pr貌xim pressupost ser脿 el d’asfaltat que s’aplicar脿 en diverses fases fins al 2022.

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha celebrat una jornada de conviv猫ncia en el centre social de la Col貌nia Segarra per a fer una avaluaci贸 dels objectius aconseguits fins a l’equador d’esta legislatura i plantejar els reptes i mesures per als pr貌xims dos anys, amb el pressupost del pr貌xim any com a punt de partida.

L’alcaldessa, Tania Ba帽os, i els tinents d’alcalde, Antoni Llorente i Fernando Dar貌s, han destacat que “per sobre de les persones que formen l’equip de govern existeix un projecte com煤 que en estos dos anys ha comen莽at a transformar la Vall d’Uix贸 en una ciutat m茅s moderna i ha implantat pol铆tiques que prioritzen en la gent”.

Esta trobada ha tingut lloc despr茅s de la ren煤ncia de Jordi Juli脿 i l’entrada al govern de Higi Daniel i ha servit per a “refor莽ar la nostra uni贸 i el comprom铆s que tenim amb la nostra ciutat, que va m茅s enll脿 de les persones que estiguem al capdavant i d’esta legislatura”. De fet, en estos dos anys “hem assegut les bases d’una nova forma de fer pol铆tica i hem iniciat la transformaci贸 cap a una ciutat que mira al futur”.

Un dels plans que s’impulsaran en el pr貌xim pressupost ser脿 el d’asfaltat, que abastar脿 tot el municipi i s’aplicar脿 en diverses fases fins al 2022 prioritzant en els barris que estan en pitjor estat segons el criteri dels t猫cnics municipals. Aix铆 mateix, se seguir脿 apostant per les pol铆tiques actives d’ocupaci贸, per la rebaixa de la pressi贸 fiscal sobre les fam铆lies i per la millora dels parcs i zones verdes.

Durant la reuni贸 s’ha fet tamb茅 balan莽 dels projectes realitzats fins al moment, acomplint l’acord de govern signat en 2015 i refor莽at l’any passat en una trobada similar al celebrat este mat铆. Aix铆, ja 茅s una realitat la instal路laci贸 d’una oficina de turisme en el Paratge de Sant Josep, la creaci贸 d’una finestreta 煤nica en la planta baixa de l’ajuntament, el trasllat del sal贸 de plens per a fer-ho accessible, la implantaci贸 de l’administraci贸 electr貌nica, l’acostament dels serveis municipals als barris o la remodelaci贸 de l’avinguda Cor de Jes煤s.

En este sentit, els portaveus han remarcat que la Vall d’Uix贸 “est脿 millor que fa dos anys i malgrat les dificultats que ens hem trobat per la situaci贸 que ens hem trobat estem treballant molt intensament perqu猫 encara hi ha molt a fer i esta 茅s la l铆nia a seguir perqu猫 els ciutadans puguen tenir m茅s oportunitats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.