fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’equip de govern de la Vall d’Uixó reforça la seua unió i compromís amb una jornada de convivència

L’equip de govern de la Vall d’Uixó reforça la seua unió i compromís amb una jornada de convivència

Un dels plans que s’impulsaran en el pròxim pressupost serà el d’asfaltat que s’aplicarà en diverses fases fins al 2022.

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha celebrat una jornada de convivència en el centre social de la Colònia Segarra per a fer una avaluació dels objectius aconseguits fins a l’equador d’esta legislatura i plantejar els reptes i mesures per als pròxims dos anys, amb el pressupost del pròxim any com a punt de partida.

L’alcaldessa, Tania Baños, i els tinents d’alcalde, Antoni Llorente i Fernando Daròs, han destacat que “per sobre de les persones que formen l’equip de govern existeix un projecte comú que en estos dos anys ha començat a transformar la Vall d’Uixó en una ciutat més moderna i ha implantat polítiques que prioritzen en la gent”.

Esta trobada ha tingut lloc després de la renúncia de Jordi Julià i l’entrada al govern de Higi Daniel i ha servit per a “reforçar la nostra unió i el compromís que tenim amb la nostra ciutat, que va més enllà de les persones que estiguem al capdavant i d’esta legislatura”. De fet, en estos dos anys “hem assegut les bases d’una nova forma de fer política i hem iniciat la transformació cap a una ciutat que mira al futur”.

Un dels plans que s’impulsaran en el pròxim pressupost serà el d’asfaltat, que abastarà tot el municipi i s’aplicarà en diverses fases fins al 2022 prioritzant en els barris que estan en pitjor estat segons el criteri dels tècnics municipals. Així mateix, se seguirà apostant per les polítiques actives d’ocupació, per la rebaixa de la pressió fiscal sobre les famílies i per la millora dels parcs i zones verdes.

Durant la reunió s’ha fet també balanç dels projectes realitzats fins al moment, acomplint l’acord de govern signat en 2015 i reforçat l’any passat en una trobada similar al celebrat este matí. Així, ja és una realitat la instal·lació d’una oficina de turisme en el Paratge de Sant Josep, la creació d’una finestreta única en la planta baixa de l’ajuntament, el trasllat del saló de plens per a fer-ho accessible, la implantació de l’administració electrònica, l’acostament dels serveis municipals als barris o la remodelació de l’avinguda Cor de Jesús.

En este sentit, els portaveus han remarcat que la Vall d’Uixó “està millor que fa dos anys i malgrat les dificultats que ens hem trobat per la situació que ens hem trobat estem treballant molt intensament perquè encara hi ha molt a fer i esta és la línia a seguir perquè els ciutadans puguen tenir més oportunitats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.