fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’equip de govern portar脿 al Ple factures pendents del PP acumulades en els calaixos des de 2014

L’equip de govern portar脿 al Ple factures pendents del PP acumulades en els calaixos des de 2014

L’equip de govern socialista portar脿 al proper Ple un reconeixement extrajudicial de cr猫dits perqu猫 s’aprove el pagament de factures que el PP va deixar en els calaixos per valor de 185.000 euros.

La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Onda, Silvia Cerd脿, ha anunciat que l’equip de govern socialista portar脿 al proper Ple un reconeixement extrajudicial de cr猫dits per saldar el deute que va deixar el Partit Popular en concepte de factures impagades per valor de 185.000 euros, una quantitat que s’uneix als 534.277 euros que ja va pagar en els seus primers dies de gesti贸 i que corresponien a la legislatura passada. “De nou queda demostrat que el Partit Popular mentia quan afirmava que havien deixat totes les factures pagades abans de deixar el govern”, ha assegurat Cerd脿, qui no se sorpr猫n per aquesta actitud “torticera” dels populars d’Onda, “acostumats a repetir mentires dia rere dies per intentar confondre els ve茂ns del municipi”.

En total, l’equip de govern socialista es far脿 c脿rrec de 700.000 euros de despeses del PP de Salvador Aguilella. La responsable municipal d’Hisenda ha lamentat que, “a m茅s d’haver de fer front a una situaci贸 financera complicada per culpa d’una nefasta gesti贸 del Partit Popular, ara l’equip de govern ha de suportar el pagament de factures que han aparegut en els calaixos del consistori”.

Complint amb l’article 176 del Text Ref贸s de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals, les despeses corresponents d’obres, serveis o altres prestacions nom茅s es podran realitzar l’any natural del propi exercici pressupostari, per la qual cosa Cerd脿 ha assenyalat que li correspondr脿 al Ple el reconeixement extrajudicial d’aquest deute per valor de 185.000 euros que corresponen a factures de 2014. D’entre les m煤ltiples factures, la responsable d’Hisenda ha destacat les de Reciplasa per valor de 176.525 euros, les del servei de c脿tering del Centre de Dia de quasi 3.000 euros o la factura de lloguer de vehicles de m茅s de 2.000 euros.

Finalment, Cerd脿 ha informat que tamb茅 es portar脿 al Ple l’aprovaci贸 d’una factura de la llum corresponent al mes d’octubre de 2015, que “no s’ha pogut pagar abans perqu猫 l’anterior equip de govern va deixar la partida pressupost脿ria esgotada”. En aquest sentit, la regidora ha recordat que, “davant d’unes eleccions municipals, els populars van gastar sense cap tipus de control els diners de tots els onders, deixant al nou equip de govern partides pressupost脿ries amb saldo zero quan encara quedaven 6 mesos per a finalitzar l’exercici de 2015”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.