fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’equip de govern portarà al Ple factures pendents del PP acumulades en els calaixos des de 2014

L’equip de govern portarà al Ple factures pendents del PP acumulades en els calaixos des de 2014

L’equip de govern socialista portarà al proper Ple un reconeixement extrajudicial de crèdits perquè s’aprove el pagament de factures que el PP va deixar en els calaixos per valor de 185.000 euros.

La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Onda, Silvia Cerdà, ha anunciat que l’equip de govern socialista portarà al proper Ple un reconeixement extrajudicial de crèdits per saldar el deute que va deixar el Partit Popular en concepte de factures impagades per valor de 185.000 euros, una quantitat que s’uneix als 534.277 euros que ja va pagar en els seus primers dies de gestió i que corresponien a la legislatura passada. “De nou queda demostrat que el Partit Popular mentia quan afirmava que havien deixat totes les factures pagades abans de deixar el govern”, ha assegurat Cerdà, qui no se sorprèn per aquesta actitud “torticera” dels populars d’Onda, “acostumats a repetir mentires dia rere dies per intentar confondre els veïns del municipi”.

En total, l’equip de govern socialista es farà càrrec de 700.000 euros de despeses del PP de Salvador Aguilella. La responsable municipal d’Hisenda ha lamentat que, “a més d’haver de fer front a una situació financera complicada per culpa d’una nefasta gestió del Partit Popular, ara l’equip de govern ha de suportar el pagament de factures que han aparegut en els calaixos del consistori”.

Complint amb l’article 176 del Text Refós de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals, les despeses corresponents d’obres, serveis o altres prestacions només es podran realitzar l’any natural del propi exercici pressupostari, per la qual cosa Cerdà ha assenyalat que li correspondrà al Ple el reconeixement extrajudicial d’aquest deute per valor de 185.000 euros que corresponen a factures de 2014. D’entre les múltiples factures, la responsable d’Hisenda ha destacat les de Reciplasa per valor de 176.525 euros, les del servei de càtering del Centre de Dia de quasi 3.000 euros o la factura de lloguer de vehicles de més de 2.000 euros.

Finalment, Cerdà ha informat que també es portarà al Ple l’aprovació d’una factura de la llum corresponent al mes d’octubre de 2015, que “no s’ha pogut pagar abans perquè l’anterior equip de govern va deixar la partida pressupostària esgotada”. En aquest sentit, la regidora ha recordat que, “davant d’unes eleccions municipals, els populars van gastar sense cap tipus de control els diners de tots els onders, deixant al nou equip de govern partides pressupostàries amb saldo zero quan encara quedaven 6 mesos per a finalitzar l’exercici de 2015”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.