fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Lorenzo recolza la manifestació de l’orgull i reivindica la “llibertat de triar com viure la sexualitat”

Lorenzo recolza la manifestació de l’orgull i reivindica la “llibertat de triar com viure la sexualitat”

El candidat anuncia que “C’s promourà la Llei d’Identitat i Expressió de Gènere de Protecció contra tota discriminació per diversitat Sexual i de Gènere”.

València, dissabte 18 de juny de 2016. El cap de llista de Ciutadans (C’s) per Castelló al Congrés, Domingo Lorenzo, ha reivindicat “la llibertat de totes les persones a triar com viure la seua sexualitat”. “Hi ha molt odi que bandejar encara i per açò, els polítics han de seguir treballant per a aconseguir-ho”, ha destacat Lorenzo amb motiu de la manifestació de l’orgull de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals (LGTB) a València a la qual, el candidat, ha volgut “mostrar el seu recolzament”.

Lorenzo ha recalcat que “entre tot el que queda per fer està la llei de la gestació subrogada que Ciutadans porta en el seu programa que pretén garantir els drets de totes les persones intervinents en el procés”. Així mateix, el número un ha assenyalat que “promourem també la Llei Integral d’Identitat i Expressió de Gènere de Protecció contra tota Discriminació per diversitat Sexual i de Gènere perquè cal garantir la igualtat de la ciutadania”.

“Avui és una jornada per a agrair el treball del col·lectiu LGTB, sense el qual Espanya no hauria pogut avançar tant i animar-los a seguir lluitant pels seus drets”, ha apuntat Lorenzo, qui no ha volgut acabar sense “recordar a les víctimes de l’atemptat homòfob d’Orlando i condemnar l’atac”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.