fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Macián urgeix a Marco la reobertura del quiosc de la plaça de la Pau després de romandre un any tancat

Macián urgeix a Marco la reobertura del quiosc de la plaça de la Pau després de romandre un any tancat

“La seua clausura ha llevat animació i atractiu a la plaça, afectant negativament a l’activitat comercial”.

El Grup Municipal Popular urgeix a l’alcaldessa, Amparo Marco que reòbriga el quiosc de la Plaça de la Pau per a recuperar l’atractiu que sempre ha caracteritzat a aquest espai en ple centre de la ciutat.

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, ha manifestat: “Des que es va tancar al públic el passat mes de novembre, molts han sigut els compromisos del bipartit que lidera Amparo Marco, però cap la urgència, ni la pressa per a tornar a posar-ho en funcionament. Una reivindicació que durant tot enguany han abanderat els mateixos veïns i comerços de la zona”.

“Amb el govern de Marco i Compromís hem vist abans estelades en actes públics en la plaça de l’Ajuntament, que la reobertura d’aquest emblemàtic quiosc. Ací es demostren les prioritats del bipartit”.

Els populars apunten que des que el quiosc es va tancar, la plaça de la Pau ha perdut animació i atractiu comercial. Els veïns i comerciants adverteixen que la seua clausura ha implicat un menor pas de vianants per la plaça i, també una menor activitat en les compres.

“Si volem incentivar les compres en el centre de la ciutat, no podem permetre’ns perllongar aquest tancament durant tant temps, estem privant als castellonencs i als qui ens visiten d’un atractiu més de la nostra ciutat”, apunta el portaveu adjunt.

Macián conclou: “Recentment rebem un creuer de turistes britànics i, tenint una ciutat amb tant que oferir, els estem privant d’un al·licient turístic més. Si volem afavorir al turisme i al nostre comerç local, la seua obertura ha de ser un compromís prioritari amb resposta immediata”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.