fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mallol (PP) planteja ampliar ajudes escolars despr茅s que la “Xarxa Llibres beneficie a les rendes altes”

Mallol (PP) planteja ampliar ajudes escolars despr茅s que la “Xarxa Llibres beneficie a les rendes altes”

El pla del Consell atorga subvenci贸 a les fam铆lies que per ingressos no la percebien mentre les rendes redu茂des no percebran major quantia en ser l铆nies incompatibles.

El grup municipal del PP a l’Alcora proposar脿 al tripartit que governa en coalici贸 que amplie les ajudes escolars per a les fam铆lies amb escassos recursos amb l’objectiu “de complir el comprom铆s d’invertir 100.000 euros en ajudes escolars que va anunciar p煤blicament l’alcalde en 2015”. Merche Mallol, portaveu i regidor del PP a l’Alcora, ha informat que en l’actualitat s’han consumit els 60.000 euros de les ajudes municipals que el PP va reservar en el pressupost de 2015 i solament 52.000 euros dels 120.000 euros reservats per a Xarxa Llibres (40.000 Ajuntament, 40.000 Diputaci贸 i 40.000 Consell).

L’edil ha recordat que l’Alcora ja disposava d’una l铆nia pr貌pia de beques, dotada amb 60.000 euros, per la qual cosa “l’aportaci贸 extraordin脿ria de 40.000 euros que el consistori ha reservat d’acord a la convocat貌ria auton貌mica Xarxa Llibres, ha d’anar dedicada a ajudar a les fam铆lies amb menors recursos”. De fet, ha declarat Mallol, “les fam铆lies que han eixit beneficiades amb la l铆nia de Ximo Puig han sigut a l’Alcora les que posseeixen rendes altes, les que no podien accedir a les subvencions que en l’脿mbit local implantem el passat mandat”.

En aquest sentit, “i at茅s que tota aquella fam铆lia que haja cobrat a trav茅s del programa d’ajudes municipal no podr脿 cobrar de Xarxa Llibres si ja ha percebut 200 euros, creiem que 茅s oport煤 que els sobrants d’aquest programa auton貌mic s’invertisquen en els qui m茅s ho necessiten, 茅s a dir, els qui menys recursos tenen”.

Que ho facen, tal com ha declarat la regidora del PP, “per a complir el comprom铆s que l’alcalde de Comprom铆s va anunciar en 2015, i que no va ser un altre que dedicar 铆ntegrament 100.000 euros a ajudar a les fam铆lies amb fills en edat escolar”. “De no fer-ho, incomplir脿 el seu anunci, el que va comprometre davant l’Alcora afirmant que anava a invertir una suma hist貌rica en ajudes per als estudiants”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.